Facebook Pixel "Πρέπει να βάζεις τις ευκαιρίες"..
| 2012-03-16 01:30:00

"Πρέπει να βάζεις τις ευκαιρίες"..

"Πρέπει να βάζεις τις ευκαιρίες"..

Πικραμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, τον οποίο απέδωσε στη μη αξιοποίηση των πολλών ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο και στο κακό τελευταίο 12λεπτο ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα 1-2 από την Μέταλιστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και μερικές φορές είναι έτσι. Κάποιες φορές νικάς, κάποιες δυσκολεύεσαι πολύ. Εμείς κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέχρι δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά ως ένα σημείο δεν είχαμε ιδιαίτερες δυσκολίες. Ομως στα τελευταία 12 λεπτά τα πράγματα άλλαξαν», επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Για το αν αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί η άποψη που επικρατεί είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν συνολικά καλύτεροι στους δύο αγώνες, τόνισε: «Ναι, σίγουρα, πιστεύουμε ότι ήμασταν αρκετά καλοί και στα δύο ματς. Σήμερα ως ένα σημείο παίξαμε πολύ καλά, όμως το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται και να ελπίζεις ότι αυτό δεν θα το κάνει ο αντίπαλος. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο σκορ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος αξιοποίησε τις ευκαιρίες του».

Τέλος, για το αν η φετινή πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον, δήλωσε: «Στην Ευρώπη φέτος κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε μεγάλες και δύσκολες ομάδες. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να ονειρεύεται. Οσο για την ψυχολογία, είμαστε υποχρεωμένοι αν ανακάμψουμε, να έχουμε καλή ψυχολογία γιατί πάμε την Κυριακή σε ένα ντέρμπι για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags