Facebook Pixel Καραϊσκάκη: Εκείνο το βράδυ με τη Μέταλιστ
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-17 11:30:00

Καραϊσκάκη: Εκείνο το βράδυ με τη Μέταλιστ

Καραϊσκάκη: Εκείνο το βράδυ με τη Μέταλιστ

Αφήνω λίγο την βαθιά πίκρα μου για την αναπάντεχη ήττα του Ολυμπιακού μας από τη Μέταλιστ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την οργή μου για την ακατανόητη συμπεριφορά των ανδρών της δημοτικής αστυνομίας, του δήμου Πειραιά υποθέτω βασίμως, έναντι των μικροπωλητών έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Γράφει ο Βασίλης Βενιζέλος...

Κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας εξεδίωξε κακήν κακώς τους φτωχούς βιοπαλαιστές από τον περιβάλλοντα χώρο, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς, ενώ κατέσχεσε... λουκανικούμπες, κάρβουνα, κέτσαπ, μουστάρδες και ό,τι άλλο πουλάει ένας τέτοιος μικροπωλητής έξω από τα γήπεδα, όπως μας δείχνει και η γνωστή διαφήμιση που έκανε διάσημο τον "ομορφάντρα"!

Αναρωτιέται κανείς για τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας επιχείρησης. Άραγε οι λουκανικούμπες ανταγωνίζονται τα επώνυμα χάμπουργκερς και, έτσι, κινδυνεύουν να κλείσουν οι γνωστές αλυσίδες γρήγορου φαγητού οι οποίες λειτουργούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη; Ακατανόητο.

"Κυνηγάτε τη φτώχεια, δεν το καταλαβαίνετε;", φώναζαν οι ταλαίπωροι και εκδιωκόμενοι μικροπωλητές στους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, η επιμονή των οποίων δεν άργησε να προκαλέσει τους πιο θερμόαιμους, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μέσα σε λίγα λεπτά άγρια επίθεση με καδρόνια, μπιτόνια με νερό και πέτρες εναντίον των οχημάτων της δημοτικής αστυνομίας. Και μάλιστα όχι από τους απογοητευμένους μικροπωλητές, αλλά από τον κόσμο. Το αποτέλεσμα, ένα σπασμένο παρπρίζ και οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας να αποχωρούν όπως - όπως.

Μείναμε με την πίκρα της ήττας, είδαμε και την απογοητευτική συμπεριφορά της δημοτικής αστυνομίας έξω από το γήπεδο, νιώσαμε τη θλίψη των μικροπωλητών οι οποίοι θα πουλούσαν μερικές λουκανικούμπες για να βγάλουν ένα μεροκάματο. Όλα στραβά και ανάποδα πήγαν σε αυτό το παιχνίδι...

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags