Facebook Pixel Ώρα για αποδείξεις από Σολτάνι
| 2012-03-17 14:23:00

Ώρα για αποδείξεις από Σολτάνι

Ώρα για αποδείξεις από Σολτάνι

Έστω και τώρα καλείται να βάλει τη δική του "σφραγίδα" στους "κίτρινους". Στα "πόδια" του είναι...

Το μόνο θετικό που θυμόμαστε από την φετινή παρουσία του Σολτάνι στον Άρη είναι το γκολ με τον Πανθρακικό. Άραγε ο Γαλλοαλγερινός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα; Θα το μάθουμε αρχής γενομμένης από σήμερα...

Στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, ο Καρίμ Σολτάνι αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του ΑΡΗ μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο λόγος της μη χρησιμοποιήσης του δεν είχε να κάνει με κάποιο τραυματισμό, αλλά ήταν καθαρά απόφαση του Μανουέλ Μασάδο να τον έχει εκτός πλάνων.

Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει στη παρούσα φάση, μιας και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ για δεύτερο σερί παιχνίδι στο αρχικό σχήμα . Μεσοβδόμαδα ο εκπρόσωπος του, Ρίαν Καπαγιαννίδης, είχε τόνισει σε δηλώσεις του ότι ο Σολτάνι θέλει να παραμείνει στον ΑΡΗ! Μια δήλωση που προξένυσε εντύπωση, μιας και κατά γενικό ομολογία ο Γαλολαγερινός φαίνονταν εδώ και πολύ καιρό ότι ο ίδιος με την συμπεριφορά του είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του έχουν βάση, αν όμως ο Σολτάνι όντως θέλει να συνεχίσει να φοράει τα "κίτρινα" είναι υποχρεωμένος στις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές να δώσει ότι έχει και δεν έχει. Πρέπει να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και να κάνει την διαφορά.

Αν τα καταφέρει, τότε ίσως η διοίκηση μπει στη διαδικασία να ανανεώση την συνεργάσια μαζί του. Κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο. Με λίγα λόγια είναι στα...πόδια του Καρίμ να αποδείξει έστω και τώρα την αξία του και να πείσει τους ανθρώπους και τον κόσμο του ΑΡΗ, ότι αξίζει να φοράει την φανέλα με τον "θεό του πολέμου" στο στήθος.

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags