Facebook Pixel Hταν ωραίο το ταξίδι
| 2012-03-17 17:23:00

Hταν ωραίο το ταξίδι

Hταν ωραίο το ταξίδι

Τα αποκόμματα από τα φετινά αεροπορικά check-in για Λονδίνο, Μασσαλία, Ντόρτμουντ, Μόσχα και Χάρκοβο σαφώς και έχουν μεγάλη αξία για τους οπαδούς. Αποτελούν όμως συγχρόνως και «εγγυητικές» για ακόμη ωραιότερα ταξίδια τα επόμενα χρόνια.

Γράφει ο Βασίλης Παπανικολάου...

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου τελείωσε προχθές το βράδυ με τον τρόπο που ξέρουν όλοι. Αυτό δεν αλλάζει. Το ταξίδι όμως ήταν ωραίο. Πολύ ωραίο, για την ακρίβεια. Αυτό ας μην το ξεχνάει κανείς. Είχε ταξίδια στο Λονδίνο, τη Μασσαλία, το Ντόρτμουντ, την παγωμένη Μόσχα και το επίσης κρύο Χάρκοβο, τα οποία δεν θα ξεχάσουν εύκολα οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οσοι κατάφεραν να πάνε γύρισαν πίσω γεμάτοι περηφάνια που αγαπάνε αυτή την ομάδα.

Οσοι τα έζησαν από την τηλεόραση ένιωσαν σαν να ήταν εκεί. Αυτά είναι συναισθήματα που μένουν χαραγμένα στις μνήμες των οπαδών. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που υπάρχουν οι ομάδες: για να δίνουν χαρά στον κόσμο τους. Ο Ολυμπιακός, με τις φετινές του εμφανίσεις, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Το μπόι το δίνουν τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι. Την ομορφιά και τη χάρη ο τρόπος που αγωνίζεται κανείς στα σαλόνια και στην παρέα των μεγάλων. Οχι αποκλειστικά τα αποτελέσματα, αλλά ο τρόπος και το στιλ.

Γι’ αυτό και απαιτείται ένα μεγάλο respect σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί φέτος αυτό το «κόλπο». Τον Ερνέστο, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Εκαναν ωραίο το ταξίδι και κανένας αποκλεισμός δεν μικραίνει αυτό που κατάφεραν. Τώρα βαθιά ανάσα οξυγόνου και ετοιμασία για μια ανάλογη ή και καλύτερη ευρωπαϊκή περιπέτεια την επόμενη χρονιά. Και αυτή η προετοιμασία δεν αργεί. Αρχίζει αύριο με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags