Facebook Pixel Αν ...μάθει και να σκοράρει
| 2012-03-20 11:39:00

Αν ...μάθει και να σκοράρει

Αν ...μάθει και να σκοράρει

Το άγχος του Κώστα Καπετάνου απέναντι από την εστία.

Από τα πρώτα φιλικά στην προετοιμασία φάνηκε ο πολύπλευρος ρόλος που θα έχει φέτος στην ομάδα ο Κώστας Καπετάνος.

Όχι μόνο επί εποχής Τσιώλη που τον ήξερε καλά από τον Ολυμπιακό Βόλου και επέμενε να τον φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και στη συνέχεια με Πρόμπιερζ και Μασάδο, ο Έλληνας μέσος αποδεικνύεται μια αθόρυβη αλλά πολύ χρήσιμη μεταγραφή.

Η χρησιμότητά του φάνηκε ιδιαίτερα στον αγώνα με τον ΟΦΗ όταν με την είσοδό του στο παιχνίδι μαζί με τον Γιαννιώτα, ανέβασαν ένα επίπεδο τον Άρη κάνοντάς τον αν μη τι άλλο πιο γρήγορο στην ανάπτυξη.

Ο Καπετάνος μπορεί να μην είναι γρήγορος ο ίδιος και να μην έχει έκρηξη, έχει όμως την ικανότητα να προωθεί το παιχνίδι γρήγορα, πότε με τις κάθετες και πότε με τις διαγώνιες αλλαγές παιχνιδιού που ζητάει ο Μασάδο, ενώ παίζει και με τη μια, κάτι που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Η συνεισφορά του δεν σταματάει εδώ αφού βοηθάει και στα στημένα, όπου μαζί με του Ούμπιντες και τον Νέτο αναλαμβάνουν όλες τις εκτελέσεις.

Υπάρχει όμως και ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθεί και αυτός έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Ίσως είναι και θέμα ψυχολογίας, αλλά φάνηκε και στον αγώνα με τον ΟΦΗ ότι έχει ...ένα θέμα όταν φτάνει απέναντι από την αντίπαλη εστία.

Πατάει δηλαδή περιοχή, από την πίσω ζώη στην οποία συνήθως αγωνίζεται αλλά μέχρι στιγμής καταγράφονται αρκετές χαμένες ευκαιρίες και μόλις ένα γκολ. Αν καταφέρει και γίνει πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια, η παρουσία του στην ομάδα από χρήσιμη θα γίνει αναγκαία.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags