Facebook Pixel Ρε πολύ βρώμα η δουλειά…
| 2012-03-21 01:19:00

Ρε πολύ βρώμα η δουλειά…

Ρε πολύ βρώμα η δουλειά…

Η ΑΕΚ – όπως και η Ελλάδα – έχει την ατυχία στην πλέον κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της να εξαρτάται από τους πλέον ακατάλληλους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ανθρώπους να διαχειριστούν μια τέτοια κρίση. Η μάλλον μια οποιαδήποτε κρίση.

Γράφει ο Παναγιώτης Αρωνιάδης...

Αποτέλεσμα; Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έχει διοίκηση για το τυπικό του πράγματος. Διότι από ουσία… O Ανδρέας Δημητρέλος περισσότερο νοιάζεται να δείξει ότι προσπαθεί για να μην μπορεί να του πει τίποτα ο κόσμος, παρά όντως το κάνει.

Αποτέλεσμα; Ασκεί επικοινωνιακή διοίκηση (;) από τα ΜΜΕ. Οι τοποθετήσεις τους θυμίζουν φαρμακευτική αγωγή (μία δήλωση ανά οκτάωρο) και η ευστοχία των λόγων του είναι χειρότερη και από το ποσοστό του Χρήστου Τζέκου στις βολές. Πιο απλά στη ρητορική ξυπνά μνήμες Αδαμίδη.

Ειδικά τώρα που έχει επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις με επενδυτές. Οπως ο Σταύρος Αδαμίδης που για να μην ξεχνιόμαστε περιμένει ακόμα απαντήσεις από τον Τζον Αντζελος, από κάτι Σαουδάραβες, από τον Ουαλίντ Τζουμπλάντ, από τη μικρή Κροίσων και ξυπνάει τα βράδια με προεδρικές ονειρώξεις.

Ο Δημητρέλος διέψευσε την Κυριακή το απόγευμα την είδηση για το Αμερικάνικο fund. Την Κυριακή το βράδυ ήταν πιο διαλλακτικός. Την Δευτέρα έκανε λόγο για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους. Την Τρίτη συγκάλεσε Δ.Σ. για να συζητήσουν ό,τι διέψευσε την Κυριακή. Τόσες πολλές αντικρουόμενες απόψεις μέσα σε τόσο μικρό διάστημα ούτε ο Τσάκας. Και ακόμα έχουμε πέντε μέρες για να τελειώσει η εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή και μέχρι να αποδειχτεί πως αν το παραμύθι έχει πρίγκιπα ή δράκο στο τέλος, η ΑΕΚ ζητάει από τον κόσμο να την σώσει. Με τα χρήματά του. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, πως είσαι νοήμων άνθρωπος, σκέφτεσαι να στερήσεις κάτι από την οικογένειά σου για να δώσεις λεφτά στην ΑΕΚ (άρα ίσως να μην είσαι νοήμων άνθρωπος) και ακούς τον Δημητρέλο να λέει για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές όπου το deal το κάνουν οι Κασνακίδης, Αδαμίδης. Τι κάνεις;

Α) Δίνεις τα λεφτά
Β) Δίνεις μία με το κεφάλι σου στον τοίχο
Γ) Δίνεις τα λεφτά, αλλά στη γυναίκα σου για ψώνια ή
Δ) Μάλλον δίνεις την εντύπωση πως είσαι πολύ μαλάκας

Το μόνο σίγουρο σε αυτή την ιστορία είναι πως αυτή η ιστορία βρωμάει πολύ.

Υ.Γ. Ο Κασνακίδης παραμένει φίλος και άμεσος συνεργάτης του Αδαμίδη. Ετσι, πληροφοριακά…

Υ.Γ.1: Ο Δημητρέλος είναι παιδικός φίλος του Κασνακίδη. Απλά, λέω…

Υ.Γ. 2: Ο Αδαμίδης επέστρεψε τα προεδρικά του προνόμια (σπίτι, αυτοκίνητο, κινητό, πιστωτικές κάρτες, laptop και εισιτήρια διαρκείας) ή περιμένει πότε θα αναλάβει ξανά; Ρωτάω, εγώ, τώρα…

Υ.Γ.3: Ο Ουαλίντ Τζουμπλάντ, ο εντολέας του Γιάννη Βλάχου, ντε, το ξέρει ότι ενδιαφερόταν σχεδόν δύο μήνες με την ΑΕΚ; Τι; Οχι; Κακοήθειες…

Πηγή: theinsiders.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags