Facebook Pixel Η απελευθέρωση των ταξί στο σημερινό υπουργικό
Life
| 2012-03-21 11:20:00

Η απελευθέρωση των ταξί στο σημερινό υπουργικό

Η απελευθέρωση των ταξί στο σημερινό υπουργικό

Σε νέα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σήμερα, πρόκειται να τεθεί προς έγκριση άλλο ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, το οποίο θα περιλαμβάνει τις διατάξεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί...

Τη ρύθμιση θεμάτων για το λεγόμενο Ψηφιακό Μέρισμα, ζητήματα τηλεπικοινωνιών καθώς και επί μέρους διατάξεις που θα ρυθμίζουν νομοθετικά ζητήματα διαφόρων υπουργείων.

Εξάλλου, οι νομοθετικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διεκπεραιώσει η κυβέρνηση στην παρούσα Βουλή και αφορούν στην έναρξη της εφαρμογής του νέου Μνημονίου, βρέθηκαν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μόνο όταν ολοκληρωθούν αυτές οι νομοθετικές εκκρεμότητες θα καταστεί δυνατόν να προσδιορισθεί η ακριβής ημερομηνία των εκλογών. Πάντως, διευκρίνισαν ότι «δεν παρεκκλίνουμε από τις δυο ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές. Την 29 Απριλίου ή την 6η Μάιου, οι οποίες παραμένουν στο τραπέζι».

Επίσης έγινε γνωστό ότι μέχρι το μεσημέρι πρόκειται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών και να ορκισθεί στη συνέχεια ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συναντηθεί και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και δεν αποκλείεται να διευρύνει τον κύκλο των συναντήσεών του και με τους Φώτη Κουβέλη, Ντόρα Μπακογιάννη και Λούκα Κατσέλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags