Facebook Pixel Τους κόβει την όρεξη
| 2012-03-21 12:58:00

Τους κόβει την όρεξη

Τους κόβει την όρεξη

Με ανανεώσεις συμβολαίων θα απαντήσει η ΠΑΕ Άρης σε όσους ορέγονται τους Γιαννιώτα και Κατίδη.

Μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται στους "ερυθρόλευκους" φιλοξενούσαν το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των παικτών που καλοβλέπει ο Μαρινάκης, στο πλαίσιο ελληνοποίησης της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένη να κόψει την όρεξη σε όσους θέλουν να «κλέψουν» τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, που αποτελούν μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον.

Για το λόγο αυτό το προσεχές διάστημα θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για επεκτάσεις συμβολαίων τόσο του Γιάννη Γιαννιώτα όσο και του Γιώργου Κατίδη, ο οποίος πρόσφατα δοκιμάστηκε από την Έβερτον.

Το θέμα αυτό όμως θα απασχολήσει τους διοικούντες μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης, που είναι ο κυρίαρχος… εξωαγωνιστικός στόχος του Άρη.

Ο Γιαννιώτας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και ο Κατίδης ως το 2013. Φυσικά οι ανανεώσεις των συμβολαίων θα επιφέρουν και αναπροσαρμογές των απολαβών τους. Η περίπτωση του Κατίδη θα εξαρτηθεί φυσικά και από την εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει το φετινό καλοκαίρι με την Έβερτον.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags