Facebook Pixel Το... plan b χωρίς Καστίγιο
Life
| 2012-03-21 20:37:00

Το... plan b χωρίς Καστίγιο

Το... plan b χωρίς Καστίγιο

Ο Μανουέλ Μασάδο δεν θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για την εντεκάδα που θα κατεβάσει το Σάββατο προτού να ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο.

Σχέδια… επί χάρτου κάνει πολλά ο Πορτογάλος, αλλά θα περιμένει τον 27χρονο επιθετικό στην προπόνηση της Παρασκευής για να «κλειδώσει» τις επιλογές του. Το μόνο βέβαιο είναι πως είτε με τον Νέρι είτε χωρίς αυτόν, θα κατεβάσει ένα επιθετικό σχήμα αφού η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο είναι επιτακτική. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Μεξικανός, τότε στην κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος να ξεκινήσει είναι ο Γιαννιώτας.

Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν ο Ουμπίντες δεξιά και ο Ακόστα αριστερά, ενώ ο Μασάδο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν καθαρόαιμο «κόφτη» στο κέντρο, τον Παπαζαχαρία. Μπροστά του προσανατολίζεται να βάλει τους Φατί, Καπετάνο για να δώσουν περισσότερες βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι και να τονώσουν την ομάδα επιθετικά. Από ‘κει και πέρα, στο δεξιό άκρο της άμυνας μάλλον θα επανέλθει ο Καζναφέρης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο που ο Μασάδο θα κάνει τις τελικές δοκιμές, περιμένοντας πάντα τον Καστίγιο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags