Facebook Pixel "Εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ"
Life
| 2012-03-22 21:33:00

"Εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ"

"Εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ"

Τον καταλογισμό ευθυνών για το πώς έφτασε η Ελλάδα στο πρώτο μνημόνιο προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, παραχωρώντας εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1, λίγο πριν αναχωρήσει για την Λισαβόνα. Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ, Αριστερά και στους νέους πολιτικούς σχηματισμούς, ενώ τόνισε την ανάγκη επίτευξης αυτοδυναμίας στις επερχόμενες εκλογές.

Για την ημερομηνία των εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι προβλέπει να είναι η 29η Απριλίου ή «το πολύ μία εβδομάδα αργότερα».

«Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο, όχι η χώρα. Θέλω εθνική συνεννόηση» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Δεν μπορώ να είμαι εξαρτημένος από άλλο κόμμα, γι' αυτό ζητάω την αυτοδυναμία» είπε ακόμα.

Παράλληλα πραγματοποίησε επίθεση προς τα κόμματα της Αριστεράς λέγοντας ότι «η Αριστερά δεν θέλει αυτοδυναμία, θέλει να βουλιάζει η χώρα. Έχει μάθει στην αλαζονεία, στην ιδεολογική ηγεμονία». «Κόμματα που μένουν έξω από την εξουσία και φωνάζουν έχουν μάθει στην μη ιδεολογία και στη μη σοβαρότητα» επεσήμανε. «Στην Κύπρο κυβερνά η Αριστερά, αλλά παίρνει ευθύνες και αποφάσεις» είπε ακόμα.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newspost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags