Facebook Pixel Το... άλλο σύστημα
Life
| 2012-03-23 21:24:00

Το... άλλο σύστημα

Το... άλλο σύστημα

Με διαφορετικό τρόπο θα προσεγγίσει ο Μανουέλ Μασάδο τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αδυναμία του Αρη στο δημιουργικό κομμάτι στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ υποχρεώνει τον Πορτογάλο να αναζητήσει τρόπους ώστε να κάνει πιο εύκολη την... επίσκεψη της ομάδας του στην αντίπαλη περιοχή και να μην χρειαστεί να σπαταληθεί ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Η σκέψη που κερδίζει έδαφος και όπως φαίνεται θα υλοποιηθεί είναι η χρησιμοποίηση ενός σχήματος με έναν αμυντικό μέσο. Στην περίπτωση αυτή τον ρόλο αυτό θα επωμιστεί ο Ρίκι Φατί και στον πάγκο θα μείνει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Μπροστά από τον γάλλο σε ρόλο επιτελικού μέσου θα χρησιμοποιηθεί ο Κώστας Καπετάνος που έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, με τους Ακόστα αριστερά και Ουμπίντες δεξιά.

Τη θέση του Καστίγιο στην επίθεση θα πάρει ο Γιαννιώτας, με τη διαφορά ότι ο Μασάδο σκέφτεται να βάλει δίπλα του και ένα δεύτερο επιθετικό ώστε να μην είναι μόνος του. Δηλαδή ή τον Τριανταφυλλάκο ή τον Κανούλα που είναι οι διαθέσιμες επιλογές. Ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει ο δεύτερος αφού ο Τριανταφυλλάκος προέρχεται από τραυματισμό.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στην άμυνα αφού με την πιθανή απουσία του Λαζαρίδη τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σανκαρές θα πάρει ο Ντίκο. Ο Καζναφέρης επιστρέφει στο δεξί άκρο αντί του Νέτο με τον Τσουκάνη αριστερά και τον Βελλίδη τερματοφύλακα.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags