Facebook Pixel ''Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ''
| 2012-03-25 17:08:00

''Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ''

''Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ''

Τους στόχους που έχει θέσει αγωνιζόμενος με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα ανέλυσε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος στον προηγούμενο αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη έσπασε ρεκόρ αφού έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίζεται στην Α' Εθνική.

Ο μέσος της Ένωσης παραχώρησε δηλώσεις στο match programme της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Παναιτωλικό όπου μίλησε γι' αυτή την ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του, τα πρότυπα που έχει ως νεαρός ποδοσφαιριστής, ενώ δεν παρέλειψε στα συναισθήματα που νιώθει αφού αγωνίζεται ως μέλος της ομάδας της καρδιάς του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φούντα:
-Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν μπήκες για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο με την κιτρινόμαυρη φανέλα;

Ήθελα πάρα πολύ να κάνω το ντεμπούτο μου με τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

-Πόσο σημαντικό είναι για ένα νέο παιδί να προπονείται και να παίζει δίπλα σε φτασμένους παίκτες όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας;

Είναι σημαντικό να παίζεις με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καριέρα σε μεγάλες ομάδες και είμαι χαρούμενος που προπονούμαι και αγωνίζομαι στο πλευρό τους.

-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ΑΕΚ σε πέντε χρόνια;

Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω να είμαι υγιής και να τα πηγαίνω καλά, ενώ παράλληλα η ομάδα μας θα βελτιώνεται συνεχώς και θα πρωταγωνιστεί.

- Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις ή ένας επαγγελματίας δεν σκέφτεται έτσι;

Πιστεύω ότι το να αγαπάς την ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι παίζει ρόλο και νιώθω χαρά και υπερηφάνεια που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ.

-Ποια στοιχεία στο παιχνίδι σου θα ήθελες να δουλέψεις περισσότερο;

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να δουλέψω κυρίως πάνω στην τακτική προσέγγιση και να μάθω τις σωστές κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα επιτευχθεί με σοβαρότητα και δουλειά στις προπονήσεις.

-Έχεις φανταστεί ποτέ τη στιγμή που θα πετύχεις το πρώτο γκολ σου με τη φανέλα της ΑΕΚ; Το έχω φανταστεί και πιστεύω πως θα το καταφέρω σύντομα, κατά προτίμηση σε εντός έδρας αγώνα για να το πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας.

-Πίστευες ποτέ ότι θα έσπαγες το ρεκόρ του νεότερου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ποτέ;

Είναι σημαντικό το να κατέχεις ένα ρεκόρ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και χαίρομαι που έπαιξα σε τόσο νεαρή ηλικία. Θα προσπαθήσω να δουλεύω συνεχώς υπό τις οδηγίες του προπονητή για να βελτιωθώ.

-Υπήρχε κάποιος παίκτης της ΑΕΚ που να είχες ως πρότυπό σου στο ξεκίνημα της καριέρας σου;

Είχα ως πρότυπα τους νυν αρχηγούς της ομάδας, τον Καφέ, τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα, οι οποίοι με βοηθούν πάρα πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.

-Το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερο για εσένα λόγω του ότι αντιμετωπίζεις τον σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας σου;

Ήμουν στην αποστολή στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Κατάγομαι από εκεί και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι ήθελαν να με δουν. Συνεπώς τα ματς με τον Παναιτωλικό είναι όντως ιδιαίτερα για αυτούς που με παρακολουθούν και χαίρονται με την πρόοδό μου.

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;

Θέλω να τους ζητήσω να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα μας, να τη βοηθάνε όσο περισσότερο μπορούν και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους δώσουμε χαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags