Facebook Pixel Επιστολής Ανδρέα το ανάγνωσμα
| 2012-03-28 09:52:00

Επιστολής Ανδρέα το ανάγνωσμα

Επιστολής Ανδρέα το ανάγνωσμα

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας έλεγε ο κ. Βγενόπουλος τον μαγικό τρόπο με τον οποίο μια υγιής ομάδα οδηγήθηκε μέσα σε 3-4 χρόνια στην απόλυτη παρακμή και στην απαξίωση. Γράφει ο Χρήστος Κοντός.

Στο μόνο πράγμα με το οποίο μπορεί να συμφωνήσει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο ακόμα και όποιος διαθέτει το μυαλό αμοιβάδας, είναι αυτό που λέει στην αρχή της Νο 347 ανακοίνωσής του, ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός οδηγείται σε πτώχευση. Ουδείς μπορεί να διαφωνήσει σ' αυτό.

Τέσσερα χρόνια πολυμετοχικότητας ήταν αρκετά για να καταφέρουν ό,τι δεν κατάφερε το παρακράτος της παράγκας με τις ολομέτωπες επιθέσεις του: να διαλύσει τον Παναθηναϊκό, όπως προηγουμένως είχε διαλύσει την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη, τον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και γενικώς όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρά το ασταμάτητο πριόνισμα εκ των έσω, η μόνη ομάδα που άντεξε σ' αυτή τη λαίλαπα ήταν ο Παναθηναϊκός, μέχρι να έλθει και η δική του ώρα να φύγει με σπασμένα φρένα στον γκρεμό, σπρωγμένος από το χέρι άλλων.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας έλεγε ο κ. Βγενόπουλος τον μαγικό τρόπο με τον οποίο μια υγιής ομάδα οδηγήθηκε μέσα σε 3-4 χρόνια στην απόλυτη παρακμή και στην απαξίωση. Τριάντα χρόνια τον είχε τον Παναθηναϊκό η τρισκατάρατη οικογένεια και τέτοια χαΐρια ούτε καν στους εφιάλτες μας δεν είχαμε φοβηθεί, ούτε γι' αστείο δεν τα συζητούσαμε.

Τώρα δεν τα φοβόμαστε απλώς, τα ζούμε κιόλας. Ας είναι καλά οι σωτήρες και οι εκτοξευτές που πυροδότησαν τον πύραυλο έχοντας στρέψει τη μούρη του προς τα κάτω.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags