Facebook Pixel Με πανό και σημαίες στο σπίτι του Τζίγκερ
| 2012-03-29 08:09:00

Με πανό και σημαίες στο σπίτι του Τζίγκερ

Με πανό και σημαίες στο σπίτι του Τζίγκερ

Mια λύση θα ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί να πάνε στο σπίτι του Τζίγκερ κι αντί να τον βρίζουν, να τον παρακαλεσουν με πανό και σημαίες να γυρίσει και να σώσει την ομάδα. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Γράφει ο γείτονας Κατσαρός για τον διασυρμό που υφίσταται αυτές τις ημέρες ο Παναθηναϊκος. Και δυστυχώς η λέξη αυτή περιγράφει απολύτως την κατάσταση. Το ν' αναλύσεις τα αίτια θα μπορούσε και να' ναι μια πολύ εύκολη υπόθεση.

Νομίζω όμως ότι τελικά θ' αποδειχθεί εξόχως κουραστική για τον αναγνώστη ο οποίος ούτως η άλλως (είτε είναι οπαδός του Παναθηναϊκού είτε όχι) έχει χίλια δύο πράγματα στο κεφάλι του. Πάντως αυτό που χοντρικά φαίνεται είναι ότι ο μεν Γιάννης Βαρδινογιάννης αδιαφορεί παγερά (και χαρακτηριστικά) για το αν το μαγαζί που λέγεται Παναθηναϊκός θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, ο δε Ανδρέας Βγενόπουλος δε φαίνεται να' χει αυτη τη στιγμή την οικονομική δυνατοτήτα να βγει μπροστά για να δώσει λύση.

Αυτά τα περί παλαιμάχων δε θέλω να τα χαρακτηρίσω αστεία γιατί σέβομαι πολλά απ' τα πρόσωπα που εμπλέκονται αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δώσουν ουσιαστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα που βιώνει ο σύλλογος. Γιατί ο πλούσιος που θέλει να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ δεν έχει καμμιά ανάγκη απο "μπροστινούς" παλαιμάχους.

Για να μη γελιόμαστε και να μην κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο: Το πρόβλημα κάθε μέρα που θα περνάει θα γίνεται και μεγαλύτερο. Και θα διογκώνεται χωρίς την παραμικρή προοπτική εξόδου απ το αδιέξοδο. Ίσως μια λύση θα ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί να πάνε στο σπίτι του Τζίγκερ κι αντί να τον βρίζουν, να τον παρακαλεσουν με πανό και σημαίες (τις οποίες θα ανεβάσουν και στο γήπεδο) να γυρίσει και να σώσει την ομάδα. Όχι ότι είναι βέβαιο ότι θα τον πείσουν κιόλας..

Άλλη εμφανής επιλογή δεν προκύπτει αυτή την ώρα (και με το θέμα του γηπέδου πολύ μπλεγμένο) εκτός κι αν......μπουκάρουν οι Κινέζοι!! Αν και απ ό,τι μαθαίνω ο ενδιάμεσος ζητάει μεγάλο μερτικό και τα κουκιά δε βγαίνουν...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags