Facebook Pixel Πλησιάζει σε συμφωνία ο Ντέμης
| 2012-03-30 09:22:00

Πλησιάζει σε συμφωνία ο Ντέμης

Πλησιάζει σε συμφωνία ο Ντέμης

Πάνω από 10 εκ. για τρία χρόνια το deal του Ντέμη με μεγάλη εταιρεία.

Παράλληλα με την αγωνιώδη προσπάθεια της ΑΕΚ να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA εξελίσσεται μια σαφώς πιο σημαντική ιστορία. Διότι, το διακύβευμα είναι μεγαλύτερο από μια ευρωπαϊκή συμμετοχή. Είναι το μέλλον του συλλόγου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με στρατηγικά προσεγμένες κινήσεις δουλεύει το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Ενα σχέδιο που χωρίζεται σε δύο άξονες. 1) Την εξεύρεση 1-2 δυνατών επιχειρηματιών με τη διάθεση να προχωρήσουν σε μια σημαντική επένδυση στο ποδόσφαιρο μέσω της ΑΕΚ και 2) την εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων εσόδων για τον σύλλογο.

Και τα δύο... παρακλάδια του project είναι αρκετά προχωρημένα και πάνε καλά. Δίχως, επαναλαμβάνουμε, να έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Ντέμης σε πρώτη φάση βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο εμπορικό deal. Συγκεκριμένα, πλησιάζει σε συμφωνία με μεγάλη εταιρεία που θα αναλάβει χορηγός της ΑΕΚ καταβάλλοντας πάνω από δέκα εκατ. ευρώ ως αντίτιμο. Δηλαδή, πάνω από 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το deal έχει δουλευτεί εδώ και αρκετό καιρό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επαφές με τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΑΕΚ. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο, όταν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους επενδύσεις, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν δεν πέσουν οι υπογραφές.

Οι δύο υποθέσεις συνδέονται, αφού αν το πλάνο καταρρεύσει, λογικό είναι να μην ενδιαφέρει μια μεγάλη εταιρεία να σπονσοράρει αυτή την ΑΕΚ. Φυσικά μέσα στο πακέτο είναι και το γήπεδο που αποτελεί μια δελεαστική επιχειρηματική προοπτική και για την ΑΕΚ και για όποιον αποφασίσει να αγοράσει την ΠΑΕ. Το γήπεδο, όμως, είναι κάτι που έπεται. Το επόμενο βήμα. Και πρώτα πρέπει να γίνει η αρχή...

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags