Facebook Pixel Δώσε στον Μπέντο αυτόν τον ΠΑΟ, θα έπαιρνε τίτλο; Ούτε με σφαίρες. Μάγκα τον έχει κάνει ο Μαρινάκης!
| 2017-01-23 12:15:00

Δώσε στον Μπέντο αυτόν τον ΠΑΟ, θα έπαιρνε τίτλο; Ούτε με σφαίρες. Μάγκα τον έχει κάνει ο Μαρινάκης!

Δώσε στον Μπέντο αυτόν τον ΠΑΟ, θα έπαιρνε τίτλο; Ούτε με σφαίρες. Μάγκα τον έχει κάνει ο Μαρινάκης!

Απίστευτο ξέσπασμα του Νίκου Αλέφαντου για τον Πορτογάλο τεχνικό που δε σέβεται τον κόσμο του Ολυμπιακού! Άγριο το χώσιμο και σε αντιπάλους! «Το χειρότερο πρωτάθλημα»!

Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες από τις άλλες ομάδες εδώ, αλλά προσέξτε την κριτική που θα κάνω. Δεν μπορεί να παρουσιάσει ένα ωραίο θέαμα για δύο λόγους. Από τη μία οι εμμονές του Μπέντο που κόβει τη μπάλα στον Τσόρι, αφήνει έξω τον Ανσαριφάρντ και επιμένει στον παλαίμαχο Καρντόσο, και από την άλλη το υλικό του Ολυμπιακού που δεν έχει σχέση με άλλες εποχές κατά τις οποίες είδαμε ιερά τέρατα να παίζουν στην ομάδα.

Για παράδειγμα, όταν οι καλύτεροι παίκτες σου μπροστά είναι ο Ιντέγε και ο Σεμπά αφού ο Φορτούνης είναι πεσμένος, αναρωτιέμαι: Μπορούν ο Ιντέγε και ο Σεμπά να παίξουν βασικοί στην Έβερτον όπως ο Μιραλάς; Με τίποτα σας λέω εγώ.

Αντίθετα άλλα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε αστέρες που θα έπαιζαν βασικοί όχι μόνο στην Έβερτον αλλά και σε μεγαλύτερες ομάδες. Να μην αναφέρω τώρα ονόματα, είναι δεκάδες τα μεγάλα αστέρια που είδαμε στον Ολυμπιακό και μας χόρτασαν μπάλα. Και λέγανε αηδίες οι αντίπαλοι για διαιτησία.

Ορίστε τώρα αδικεί τον Ολυμπιακό η διαιτησία, πάλι πέναλτι δεν του έδωσε, και όμως ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται, επειδή έχει καλύτερη ομάδα θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Πού είναι που η διαιτησία δίνει το πρωτάθλημα; Βλέπετε η διαιτησία να μπορεί να σταματήσει τον Ολυμπιακό;

Η επιστροφή του Καπίνο είναι πολύ καλή διότι για εμένα αυτός μπορεί να γίνει νέος Μανταλόζης αν δουλέψει καλά.

Η υπόλοιπη άμυνα όμως που είδα με Φιγκέιρας, Ρέτσο, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, δεν είναι για να παίξεις ωραία μπάλα. Έχουμε κάνει ήρωα τον Μιλιβόγεβιτς που σαν και αυτόν περάσανε πολλοί παίκτες. Βλέπουμε τον Ανδρούτσο δεξί χαφ που δεν μπορεί να κόψει. Βλέπουμε τρια παιδάκια μέσα μαζί με τον Μανθάτη. Καλό είναι να βγάλεις παίκτες αλλά εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό. Παίκτες μπορείς να δώσεις να ψηθούν σε άλλες ομάδες.

Αυτός ο Μαρίν το ξαναλέω πρέπει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις, τον βλέπω πολύ χλωμό και αδύναμο. Σαν φτερούγα είναι.

Είναι η μεγαλύτερη αποτυχία όλων των εποχών για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Έχετε βρει τον Ολυμπιακό να ειναι υποδεέστερος από άλλες χρονιές και όμως πάλι σας αφήνει πολλούς βαθμούς πίσω και έχετε και τη διαιτησία μαζί σας. Είναι η τραγικότερη σεζόν της ιστορίας σας.

Βλέπω τον Παναθηναϊκό και κλαίω. Αν εξαιρέσεις τον Μπεργκ, κανείς άλλος δεν μπορεί να βάλει γκολ.

Βιγιαφάνες λέει. Είναι ποδοσφαιριστής αυτός; Πέσανε με τα μούτρα να κάνουν ήρωα τον Λέτο ο οποίος είναι όλο τραυματισμούς και επίσης σε καμία ομάδα δεν έπιασε.

Βλέπεις στην ΑΕΚ μπροστινή γραμμή Χριστοδουλόπουλο, Πέκχαρτ, Πατίτο. Να τραβάς τα μαλλιά σου. Έχουμε δει στην ΑΕΚ και γαμώ τους παίκτες στο παρελθόν, χανόταν η μπάλα.

Δεν βλέπονται αυτές οι ομάδες. Είναι το χειρότερο επίπεδο πρωταθλήματος που θυμάμαι ποτέ στην Ελλάδα. Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά, κατάθλιψη με την μπάλα που βλέπουμε.

Κι έχεις και τον Μπέντο να σου στερεί καλούς παίκτες με τις εμμονές του. Θα μου πει κανείς "ναι αλλά το πρωτάθλημα το παίρνει". Και ρωτάω εγώ: Ο Μπέντο το παίρνει το πρωτάθλημα; Ή ο Μαρινάκης; Δώσε στον Μπέντο αυτόν τον Παναθηναϊκό, αυτήν την ΑΕΚ και αυτόν τον ΠΑΟΚ. Θα έπαιρνε το πρωτάθλημα; Ούτε με σφαίρες. Μάγκα τον έκανε τον Μπέντο ο Μαρινάκης που του έχει δώσει πολύ καλύτερο υλικό από τις άλλες ομάδες.

Και δεν σέβεται ο Μπέντο ούτε τον Μαρινάκη ούτε τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλει να δει στην ομάδα καλούς παίκτες. Κόβει την μπάλα στον Τσόρι που τον αγαπάει κιόλας ο κόσμος, αφήνει έξω από την 18άδα ξανά τον Ανσαριφάρντ. Και πώς νίκησες την Ξάνθη; Με ένα αυτογκόλ και στο τελευταίο λεπτό μπήκε το δεύτερο γκολ.

Και βλέπουμε συνεχώς τον Καρντόσο που δεν ακουμπάει την μπάλα, δεν σκοράρει με τίποτα και είναι πιο αργός και από τον οποιοδήποτε πολίτη μη παχύσαρκο φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια και μπει στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός με τριάδα Ζέκα, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνες. Είναι χαφ αυτά; Είδαμε τριάδα Παπαμανώλη, Λουκανίδη, Δομάζο, κύριοι. Είδαμε αργότερα Ζάετς, Ρότσα. Ο Παναθηναϊκός είχε για δεκαετίες πολύ καλά χαφ. Τώρα τι έχει. Ή τα εξτρέμ, έχει ο Παναθηναϊκός εξτρέμ; Κάποτε έπαιζε για χρόνια ο Σαραβάκος, πιο πριν ο Γαλάκος. Τώρα τι έχει; Ακούστε τις μεταγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός: Δύο μπακ, ένα στόπερ, χάφαρους, εξτρέμ και επιθετικό!

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags