Facebook Pixel Πινγκ-πονγκ και αιχμές Παναθηναϊκού-Μιχαλαριά λόγω... ερασιτέχνη και Ολυμπιακού - Νέα ανάρτηση!
| 2017-03-08 18:33:00

Πινγκ-πονγκ και αιχμές Παναθηναϊκού-Μιχαλαριά λόγω... ερασιτέχνη και Ολυμπιακού - Νέα ανάρτηση!

Πινγκ-πονγκ και αιχμές Παναθηναϊκού-Μιχαλαριά λόγω... ερασιτέχνη και Ολυμπιακού - Νέα ανάρτηση!

Τα οικονομικεία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ολυμπιακός, «άναψαν φωτιές» στον Παναθηναϊκό...

Πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη φαίνεται πως υπάρχει το τελευταίο διάστημα και αυτό ήρθε τώρα στην επιφάνεια, με αφορμή τα χρήματα που αποκαλύφθηκε ότι δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ερασιτέχνη μετά την ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία του Ολυμπιακού.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και νυν γενικός γραμματέας, Ηλίας Μιχαλαριάς, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook υποστήριξε αρχικά πως οι εισφορές της πράσινης ΠΑΕ προς τη "μάνα του λόχου" ήταν μισό εκατομμύριο ευρώ, κάτι το οποίο διέψευσε μέσω «κύκλων» η ίδια ΠΑΕ.

"Το ποσό που δίνεται στον Ερασιτέχνη είναι 665.000 ευρώ μέσω εισφορών, εισιτηρίων κτλ. και άλλες 300.000 ευρώ μέσω χορηγίας'', ανέφεραν αρχικά από το Τριφύλλι, ωστόσο ακολούθησε και νέα απάντηση – διευκρίνιση από τον Μιχαλαριά.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Διευκρινιστικά τα 665 χιλ. περιλαμβάνουν:
1) 500 χιλ. που είναι η ετήσια συμφωνημένη αποζημίωση για το δικαίωμα χρήσης του σήματος και του γηπέδου Α. Νικολαΐδης στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων
2) 50 χιλ. που είναι συμφωνημένη ρήτρα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League (δεν εισπράχθηκε πέρυσι λόγω Καμπάλα)
3) 65 χιλ. τα οποία αντιστοιχούν στα δικαιώματα χρήσης σήματος και ονόματος για τους ευρωπαικούς αγώνες (εισπράχθηκε πολύ μειωμένο πέρυσι λόγω Καμπάλα). 
Οι 300 χιλ. ειναι ΠΕΡΣΙΝΗ χορηγία του ΣΚΑΙ (και προσωπικά του κ. Αλαφούζου η οποία αν δεν υπήρχε ο Α.Ο. θα είχε βάλει λουκέτο). Όχι της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags