Facebook Pixel "Βόμβα" με επιθετικό από Πριμέρα; - Όλα τα δεδομένα για τον φορ κλάσης που "γυάλισε" στον Πειραιά!
| 2017-05-13 22:38:00

"Βόμβα" με επιθετικό από Πριμέρα; - Όλα τα δεδομένα για τον φορ κλάσης που "γυάλισε" στον Πειραιά!

"Βόμβα" με επιθετικό από Πριμέρα; - Όλα τα δεδομένα για τον φορ κλάσης που "γυάλισε" στον Πειραιά!

Ποιος επιθετικός που κάνει σούπερ εμφανίσεις στην Ισπανία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" και γιατί η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη;

Είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού από το πάνω ράφι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Καρντόσο δε βγήκε και αποχωρεί, ενώ ακόμα και ο Ανσαριφάρντ δεν έχει πείσει ακόμα για την αξία του, προκαλώντας προβληματισμό στις τάξεις των Ερυθρολεύκων για το αν μπορούν τη νέα σεζόν να βασιστούν πάνω του.

Έτσι, λοιπόν, διέρρευσε σήμερα ότι ένας από τους στόχους που εξετάζονται για την "ερυθρόλευκη" γραμμή κρούσης είναι και ο Σέρχιο Λεόν της Οσασούνα, ο οποίος φέτος έχει κάνει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ έχει σημειώσει 10 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ καλή περίπτωση για τους Πειραιώτες, ενώ μιλάμε για έναν επιθετικό που έχει ακουστεί και κατά το παρελθόν για την ομάδα του Λιμανιού.

Οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι όντως ο συγκεκριμένος παίκτης αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο από την άλλη η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για δύο βασικούς λόγους.

Πρώτον, ο Λεόν μπορεί να βρει καλή πρόταση από την Ισπανία και να παραμείνει σε από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Προφανώς, λοιπόν, σε αυτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον προσελκύσει διαφημίζοντας το …ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να …ζεστάνουν τον παίκτη με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ωστόσο αν για τον Λεόν το μοναδικό ζητούμενο είναι τα χρήματα, μπορεί να αποδεχθεί την …τρελή πρόταση που έχει στα χέρια του από την Αλ Αϊν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να πείσει τον συγκεκριμένο παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όταν μάλιστα δεν είναι εξασφαλισμένη η παρουσία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags