Facebook Pixel Προκλητικός ο Μπαζντάρεβιτς: «Μας κατέστρεψαν οι Έλληνες, δύο παίκτες μου πήγαν στο νοσοκομείο – Αυτοάμυνα η μπουνιά»!
| 2017-06-10 18:13:00

Προκλητικός ο Μπαζντάρεβιτς: «Μας κατέστρεψαν οι Έλληνες, δύο παίκτες μου πήγαν στο νοσοκομείο – Αυτοάμυνα η μπουνιά»!

Προκλητικός ο Μπαζντάρεβιτς: «Μας κατέστρεψαν οι Έλληνες, δύο παίκτες μου πήγαν στο νοσοκομείο – Αυτοάμυνα η μπουνιά»!

Ο κόουτς των Βόσνιων προσπάθησε να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα, αφού σε νέες δηλώσεις του για τα επεισόδια μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα, δικαιολόγησε ακόμα και τον βοηθό του που γρονθοκόπησε τον Γιαννιώτα!

Διάθεση να… ανεβάσει τους τόνους έχει ο προπονητής της Εθνικής Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε... αυτοάμυνα τη γροθιά του βοηθού του, Στεφάν Ζιλί, στον Γιάννη Γιαννιώτα μετά τη λήξη του χθεσινού ματς με την Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε τους διεθνείς μας ότι τους.. κατέστρεψαν και ότι έστειλαν δύο παίκτες του στο νοσοκομείο!

Μιλώντας στο «avaz.ba» ανέφερε ότι «ο Λούλιτς είναι καλά, η διάθεσή του παραμένει ευχάριστη, παρά τα όσα συνέβησαν. Ο Σούνιτς κανονικά θα έπρεπε να μείνει και αυτός στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε με δική του πρωτοβουλία. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι και πονάει πολύ. Είδατε τι μας έκαναν οι Έλληνες χθες το βράδυ. Δύο ποδοσφαιριστές μας κατέληξαν στο νοσοκομείο, μας κατέστρεψαν».

Και συνέχισε σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του βοηθού του, Στεφάν Ζιλί, ο οποίος έριξε μπουνιά στον Γιαννιώτα: «αυτό που συνέβη ήταν ένα λάθος, κινήθηκε για να ηρεμήσει την κατάσταση και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του επιτέθηκαν. Εκείνο που ακολούθησε ήταν αυτοάμυνα! Περιμέναμε ότι θα κυλήσει έτσι το παιχνίδι, μας χτυπούσαν σε όλη τη διάρκειά του και τελικά έστειλαν δύο παίκτες μας στο νοσοκομείο. Η υπομονή έχει και τα όριά της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags