Facebook Pixel Γιατί "καίει" τα ονόματα ο ΠΑΟΚ - Οι διαρροές που "τρελαίνουν" και ο top στόπερ που φέρνει ο Ιβάν
| 2017-07-10 19:31:00

Γιατί "καίει" τα ονόματα ο ΠΑΟΚ - Οι διαρροές που "τρελαίνουν" και ο top στόπερ που φέρνει ο Ιβάν

Γιατί "καίει" τα ονόματα ο ΠΑΟΚ - Οι διαρροές που "τρελαίνουν" και ο top στόπερ που φέρνει ο Ιβάν

Tι συμβαίνει στον Δικέφαλο τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού; Ποιες περιπτώσεις δεν "παίζουν" παρότι αρέσουν και τι θα κάνει ο Σαββίδης;

Μπορεί να έγινε η ανατροπή στην υπόθεση του Μαλεζά στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η αναζήτηση ενός έμπειρου στόπερ συνεχίζεται στην Τούμπα, καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Στανόγεβιτς και προφανώς δεν μπορεί να βγει όλη η σεζόν με τους Βαρέλα-Κρέσπο και τον νεαρό Πούγγουρα.

Πάντως, ένα από τα τελευταία ονόματα που ήρθε στο προσκήνιο για τον Δικεφάλο, ο Ιταλός Μπελούσκι, που ανήκει στη Λιντς, δε φαίνεται να απασχολεί πλέον (αν και ήταν ψηλά στις προτιμήσεις του Λούμπος Μίχελ), μιας και το όνομά του διέρρευσε πρόωρα στον Τύπο.

Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να κινηθούν κάτω από άκρα μυστικότητα για τον “εκλεκτό” της άμυνας, με αποτέλεσμα ό,τι όνομα διαρρέεται στην ουσία να το απορρίπτουν προφανώς για ... διαπραγματευτικούς λόγους.

Την ίδια ...τύχη με τον Μπελούσκι επομένως αναμένεται να έχει και η περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο, του 27χρονου στόπερ της Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος διαθέτει έτσι κι αλλιώς πολύ υψηλό κασέ και θεωρείται πολύ δύσκολη υπόθεση.

Παρότι, λοιπόν, ο παίκτης ταιριάζει στα “θέλω” του Στανόγεβιτς, το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσει από τη στιγμή που το όνομά του "κυκλοφόρησε" και στον ΠΑΟΚ να κοιτάξουν τις υπόλοιπες ελκυστικές επιλογές της λίστας.

Πάντως, είναι γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να έναν στόπερ εγνωσμένης αξίας στην ομάδα του και γι' αυτό έχει διαμηνύσει στους άμεσους συνεργάτες του ότι διαθέτει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τον παίκτη που θα έρθει για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags