Facebook Pixel Προ των πυλών τεράστια μεταγραφή στο Λιμάνι; - Το ταξίδι στην Ελλάδα, η "τρελή" πρόταση κι ο… Νεϊμάρ
| 2017-08-01 21:18:00

Προ των πυλών τεράστια μεταγραφή στο Λιμάνι; - Το ταξίδι στην Ελλάδα, η "τρελή" πρόταση κι ο… Νεϊμάρ

Προ των πυλών τεράστια μεταγραφή στο Λιμάνι; - Το ταξίδι στην Ελλάδα, η "τρελή" πρόταση κι ο… Νεϊμάρ

Ποιες είναι οι τελευταίες "καυτές" εξελίξεις με top ταλέντο του Ολυμπιακού και τι... σχέση θα μπορούσε να έχει ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος αστέρας με το deal; Διάβασε SportDog.gr.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Παρτιζάν, στο οποίο θέλει να "σφραγίσει" την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στην επικαιρότητα παραμένει το θέμα του Παναγιώτη Ρέτσου, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Λεβερκούζεν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η γερμανική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να βγάλει πολλά χρήματα από τα ταμεία της για τον 18χρονο αμυντικό, ενώ στο ματς με τoυς Σέρβους θα υπάρχει άνθρωπός της για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Συγκεκριμένα, αυτός θα είναι ο Γιόνας Μπολτ, μάνατζερ της Λεβερκούζεν, ο οποίος θα μεταβεί στην Ελλάδα απόψε, μια ημέρα πριν το παιχνίδι.

Στο πλαίσιο της άφιξης του Γιόνας Μπολτ στη χώρα μας, θα γίνουν νέες επαφές μεταξύ του γερμανικού συλλόγου και των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον Έλληνα άσο. Πάντως, επίσημη πρόταση από τους Γερμανούς δεν έχει κατατεθεί ακόμα, κάτι που θα γίνει μόνο όταν η κουβέντα φτάσει σε επίπεδο συνεννόησης, αφού οι επαφές προς το παρόν είναι διερευνητικές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Λεβερκούζεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και στον Ολυμπιακό είναι ενημερωμένοι ότι σε περίπτωση που κυλήσουν όλα ομάδα, θα έρθει "τρελή" πρόταση για τον Ρέτσο.

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν ακόμα μια ομάδα, η οποία ενδέχεται να κάνει κρούση για τον ταλαντούχο παίκτη, ωστόσο τα χρήματα που έχουν ενημερωθεί ότι μπορεί και προτίθεται να προσφέρει η Λεβερκούζεν δεν… φαίνονται στον ορίζοντα από πουθενά αλλού.

Τουλάχιστον, αυτό ισχύει μέχρι τώρα, αλλά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα. Ειδικά εάν "σκάσει" η βόμβα του Νεϊμάρ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες φέρνοντας ένα… τσουνάμι ρευστού και μεταγραφών, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να προβλέψει ποιοι θα βγουν κερδισμένοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags