Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός... στέλνει παίκτη στην ΑΕΚ! Το παράδοξο κυνήγι και η καχυποψία για Βράνιες
| 2017-08-23 19:59:00

Ο Ολυμπιακός... στέλνει παίκτη στην ΑΕΚ! Το παράδοξο κυνήγι και η καχυποψία για Βράνιες

Ο Ολυμπιακός... στέλνει παίκτη στην ΑΕΚ! Το παράδοξο κυνήγι και η καχυποψία για Βράνιες

Ποιος παίκτης βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης με ερυθρόλευκη βοήθεια και πόσα λεφτά θα πιάσει ο Βόσνιος στη Κρίσταλ Πάλας; Όλο το παρασκήνιο στο sportdog.gr.

Το θέμα που απασχολεί έντονα την ενωσίτικη επικαιρότητα ενόψει του επαναληπτικού με τη Μπριζ (24/8/17, 21:00), στο ΟΑΚΑ, είναι το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον Όγκνιεν Βράνιες, μία υπόθεση που όπως φαίνεται έχει παρασκήνιο. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν, ότι ο Βόσνιος αμυντικός μορεί να γίνει πόλος έλξης ομάδων από την Αγγλία, ωστόσο μεταφέρουν, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Την ίδια ώρα διέρρευσαν δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στον σέρβικο Τύπο περί επιθυμίας να αγωνιστεί στους «αετούς», με τον ίδιο τον διεθνή, Βόσνιο αμυντικό να διαψεύδει το περιεχόμενό τους, χαρακτηρίζοντάς τις ψευδείς.

Τα δίνει τα 5 εκατ. η Πάλας;

Το ερώτημα που προκύπτει από την ανάδειξη του θέματος, το οποίο παραμένει ζωντανό όσο υπάρχουν αναφορές για Βράνιες στο Νησί, είναι σε ποια τιμή θα καταφέρει να τον πουλήσει η ΑΕΚ, η οποία όπως και στην περίπτωση Γιόχανσον, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και φέρεται να μην παραχωρεί τον 27χρονο αμυντικό λιγότερο από 5 εκατ. Ευρώ. Το ποσό για τα δεδομένα της Κρίσταλ Πάλας δεν φαντάζει υψηλό. Το θέμα όμως είναι, ότι ο στόπερ της Ένωσης δεν είναι ψηλά στη λίστα τους. Δεν είναι καν στο επίπεδο των φτηνών, εναλλακτικών περιπτώσεων.

Το σίγουρο είναι, ότι σε περίπτωση που έρθει προσφορά για τον Βράνιες, αυτή δεν θα αγγίξει τα στάνταρ που έχει θέσει η ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αγνοείται η ρήτρα αποδέσμευσης! Οπότε είναι απορίας άξιον, σε αυτήν την περίπτωση, πως θα χειριστεί το ζήτημα η Ένωση, η οποία βλέπει στο πρόσωπο του Βράνιες έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει πιθανότητες να γίνει μουντιαλικός, με τη Βοσνία, το καλοκαίρι του 2018, άρα και να εκτοξευθεί η αγοραστική του αξία στα ύψη.

Καψυποψία λόγω Ραμαντάνι

Πάντως υπάρχουν κάποιοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον Βράνιες. Αυτή η καχυποψία δημιουργείται από το γεγονός, ότι η αγγλική ομάδα κάνει δουλειές με τον Ραμαντάνι, που είναι συνεργάτης του Ολυμπιακού σε μεταγραφικά ζητήματα και όπως σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσπαθούν να ανοίξουν κύκλο εργασιών μαζί του.

Λένε δηλαδή, ότι σε περίπτωση που καταφέρει η Ένωση να τον πουλήσει, να βάλει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μην τον δούνε ξαφνικά δανεικό με φορεσιά ερυθρόλευκη και δαφνοστεφανωμένο στο στήθος. Αυτή βέβαια είναι μία πρώιμη συζήτηση, η οποία θα γίνει μόνο αν προχωρήσει η υπόθεση.

Περισσότερο Λιβάγια παρά Αραούχο ο Κράβετς

Όσον αφορά την περίπτωση Κράβετς που «έπαιξε» την Τετάρτη για την επιθετική ενίσχυση της ΑΕΚ, είναι καλός παίκτης για τα ελληνικά δεδομένα. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι, που ήταν δανεικός στη Γρανάδα, πέτυχε 5 γκολ σε 26 αναμετρήσεις στη La Liga, ενώ ήδη μετράει 2 τέρματα σε 5 εμφανίσεις με τη Ντιναμό Κιέβου στην ουκρανική Premier Liga. Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια στην υπόθεση που δημιουργεί ενδοιασμούς. Τα χαρακτηριστικά του 28χρονου θυμίζουν περισσότερο Λιβάγια παρά Αραούχο, δεδομένης της αναζήτησης της ΑΕΚ επιθετικού που θα έχει στοιχεία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, αφού έχει δυσκολέψει η επιστροφή του «τσίνο» στην Ελλάδα. Συνεπώς φαίνεται παράξενο, ότι ο Δικέφαλος κυνηγά παίκτη που φέρνει στο νου τον Κροάτη.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ λόγω Ολυμπιακού

Σημειωτέον, ότι υπάρχει ένα παράδοξο στην υπόθεση Κράβετς, το οποίο βάζει στην ιστορία τον Ολυμπιακό, γι'αυτό και αξίζει να αναφερθεί. Ο παίκτης δεν ήταν προς παραχώρηση φέτος. Πέρσι παρότι έκανε καλή σεζόν στην Ισπανία, η ομάδα του υποβιβάστηκε, γι'αυτό και επέστρεψε στη Ντιναμό, με τη λογική, ότι θα παραμείνει σε περίπτωση που έφευγε ο Μποκανί. O Κονγκολέζος όμως «κόπηκε» από τους «ερυθρόλευκους», γύρισε στο Κίεβο, όπου κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Έχει σκοράρει 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε αυτομάτως, ο Κράβετς τέθηκε στη μεταγραφική λίστα της ουκρανικής ομάδας και μπήκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags