Facebook Pixel "Έκρηξη" Ουζουνίδη: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό»!
| 2017-08-27 23:35:00

"Έκρηξη" Ουζουνίδη: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό»!

"Έκρηξη" Ουζουνίδη: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό»!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Λεβαδειακό που αν το πίστευε, θα έφευγε με «διπλό» από τη Λεωφόρο, για τους παίκτες του που δεν… μπορούσαν και για την γκρίνια!

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν η… αγανάκτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όταν μίλησε για τα όσα γίνονται γύρω από την ομάδα και το γεγονός πως ακόμα δεν ξέρει, ποιο θα είναι το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Σήμερα πήραμε έναν βαθμό. Δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω. Ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε. Αν ο αντίπαλος το πίστευε δεν θα παίρναμε ούτε τον βαθμό. Με τη νοοτροπία και τον τρόπο που παίξαμε και τη διάθεση δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω. Θα πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα με τα τριγύρω της ομάδας. Ποιος θα φύγει και ποιος θα έρθει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

Φαίνεται καθαρά ότι λείπουν οι αυτοματισμοί στο επιθετικό κομμάτι. Υπάρχουν νέοι παίκτες και είναι λογικό, αλλά από την άλλη πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπα πριν το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θα παίξει αμυντικά, αλλά δεν είχαμε κίνηση στον χώρο, δεν είχαμε ατομική ενέργεια και δεν κάναμε σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τελειώσαμε το παιχνίδι με 4-5 παίκτες. Μόνο τα κορμιά ήταν στο γήπεδο. Ευτυχώς έρχεται η διακοπή και για να επανέλθουν παίκτες που είναι τραυματίες και για να δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό και νομίζω έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να νικήσει τον Παναθηναϊκό».

 

Για το 0-0 του περασμένου Φλεβάρη με τον Λεβαδειακό στο ίδιο γήπεδο: «Επιμένω ότι έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες ατομικά. Δεν υπάρχει η συνοχή και η φυσική κατάσταση».

Για τη σημερινή εικόνα: «Όταν δίνεις κατευθύνσεις και δεν συμβαίνουν στο γήπεδο, δεν μπορείς να περιμένεις πράγματα. Τους έχω πει ότι θα παίζουν όπως θέλω εγώ. Άλλα παιχνίδια είναι όταν είναι ανοικτός ο αντίπαλος και όταν θα παίζει αμυντικά στη Λεωφόρο. Η επιθετική μας γραμμή θέλει μεγαλύτερους αυτοματισμούς και ταχύτητα σκέψης. Όταν έχεις παίκτες κλάσης περιμένεις το κάτι παραπάνω. Όταν δεν συμβαίνει κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι».

Για τις δύο γκέλες σε θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα και για την γκρίνια: «Ας γκρινιάζουν θα γίνουμε καλή ομάδα. Πήγαμε μηδέν ε; Κάτι είναι κι αυτό».

Για το αν λείπει ένας δημιουργικός χαφ: «Έχουμε καλούς παίκτες και θέλουν χρόνο για να βρεθούν. Οι αυτοματισμοί δεν βγαίνουν εύκολα. Πέρσι κάναμε σχεδόν δύο μήνες για να βρεθούμε. Ο Βιγιαφάνιες θα κάνει μαγνητική για να δούμε πως θα είναι και να μπει. Μας λείπει πολύ. Έλειπαν οι τέσσερις που έπαιζαν πέρσι μπροστά συν τον Χουλτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τελειώσαμε με 4-5 παίκτες».

στη συνέντευξη Τύπου:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags