Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-20 22:54:00

Νέα «επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα «επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας (ΦΩΤΟ)

Τι γράφει για τις… σφαλιάρες και τι μήνυμα στέλνει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram ασχολήθηκε με τη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στους τέσσερις Έλληνες διαιτητές της Euroleague με την ΚΕΔ/ΕΟΚ και πιο συγκεκριμένα με το σημερινό ποστάρισμά του Σπύρου Γκόντα (δείτε ΕΔΩ), πίσω από τον οποίο… βλέπει τον Ολυμπιακό!

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας διαιτητής έγραψε στο Twitter: «Παιδιά μη μαλώνετε μεταξύ σας. Δεν υπάρχει λόγος. Σήμερα το μεσημέρι στο TaeKwoNdo διεξήχθει Συνέδριο: Αθλητικό Δίκαιο και Διαιτησία. Παρόντες μεταξύ άλλων, ο κος Δουβής, Εισαγγελείς, Νομικοί, Δημοσιογράφοι και εγώ. Θέλετε να μάθετε τί είπε η κα Εισαγγελέας για την περίπτωση; 

Θα σας το πώ εγώ, αλλά εσείς ρωτήστε για να βεβαιωθείτε. Είπε: Μήν περιμένετε τίποτα. Όλους στα Ποινικά για παράβαση καθήκοντος. Και μετά που θα τρέχουν, ας ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Το ξέραμε, αλλά άμα στο λέει και Εισαγγελέας είναι αλλιώς...».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγη ώρα, σχολίασε το θέμα μέσω Instagram, στέλνοντας... μήνυμα το οποίο είχε αποδέκτες τον Ολυμπιακό και τον συγκεκριμένο διαιτητή, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως «mvp των σκοτεινών 2014-2015 και 2015-2016»!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags