Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Συρίγος: Οι 2+3 λόγοι που έχασε (Vid)
| 2024-04-23 23:48:00

Συρίγος: Οι 2+3 λόγοι που έχασε ο ΠΑΟ - Εξωφρενικό το "15" - Πάλι φαβορί!

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Ο Γκραντ, το καταστροφικό τρίπτυχο του β’ ημιχρόνου και γιατί οι Πράσινοι παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση στο Final Four

Και τώρα… τρέχει ο Παναθηναϊκός! Αυτό είναι το κλίμα στο Τριφύλλι μετά την απρόσμενη ήττα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια για τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει στο Sportdog.gr τους λόγους που έχασαν οι Πράσινοι και εξηγεί πως υπάρχουν δύο προφανείς, αλλά και τρεις… καθοριστικοί.

Πρώτα είναι τα φάουλ του Κέντρικ Ναν που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό και βεβαίως το λάθος του Κώστα Σλούκα στην καθοριστική κατοχή στο φινάλε. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία πιο σημαντικά, όπως η παρουσία των Μπράουν και Κόλσον, το τρικ της Μακάμπι και η ζώνη που έβαλε μεγάλα προβλήματα στους Πράσινους επιθετικά και οι… δεύτερες ευκαιρίες των Ισραηλινών!  

Ο Παναθηναϊκός πάντως παραμένει η ομάδα που έχει προβάδισμα, αλλά πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και να βρει την ηρεμία του για να κάνει το 1-1 και μετά να γίνει… καμικάζι!

**** Εκ παραδρομής ο Γιώργος Συρίγος ανέφερε πως ο Βιλντόζα δεν πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έπαιξε περίπου τρία λεπτά.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Αταμάν: "Δεν θα είμαι στον ΠΑΟ του χρόνου αν δεν πάμε F4"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags