Facebook Pixel Ο Σταθόπουλος και ο… «ΉλεκτροΡουίς»
| 2011-01-09 00:53:00

Ο Σταθόπουλος και ο… «ΉλεκτροΡουίς»

Ο Σταθόπουλος και ο… «ΉλεκτροΡουίς»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Σταθόπουλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μίσελ εξέδωσε ο Super 3.

Oι οργανωμένοι του Άρη θυμήθηκαν και τον… Λουκά Βύντρα που ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του αγώνα στο «Κλ.Βικελίδης», κάνοντας λόγο για… "ΗλεκτροΧαβίτο" και "ΗλεκτροΡουίς"

Αναλυτικά:

Ήττα του ΑΡΗ από τον παναθηναϊκό με 1-0, έγραψε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου, όπως είχε γράψει και στον πρώτο γύρο.

Ακριβώς, όμως, όπως το είχε γράψει. Με τον Δαλούκα να μετατρέπεται σε Σταθόπουλο, τον "ΗλεκτροΧαβίτο" να γίνεται "ΗλεκτροΡουίς" και τον Βύντρα να είναι ο μοναδικός σταθερός "πρωταγωνιστής".

Η αγαπημένη μας ομάδα εξαναγκάστηκε σε ήττα από την πράσινη ομάδα του ΠΟΚ, προφανώς για να μην βγουν κι άλλα "μαχαίρια" στον πολυ-μετοχο-κλαυσιγελιακό. Στο 19' το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους που έπαιζαν κεκλεισμένων των θυρών, σε ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις και τον Καζναφέρη να έχει μια καλή στιγμή για το σύνολο του Έκτορ Κούπερ.

Ο ΑΡΗΣ στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, με την ατολμία του να έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετατρέψει σε ουσία τις φάσεις στις οποίες έβγαινε μπροστά με αξιώσεις.

Στην επανάληψη, η αγαπημένη μας ομάδα ανέβηκε ακόμα περισσότερο και έχοντας ήδη κλείσει τους διαδρόμους στους αντιπάλους, άρχισε να πιέζει για να ανατρέψει το σκορ.
Πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Νέτο είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση σε σέντρα του Ρουίς.

Η πίεση του ΑΡΗ συνεχιζόταν και προφανώς έπρεπε "κάτι" να γίνει για να αποφευχθεί το "μοιραίο".
Στο 66ο λεπτό ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Μίσελ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Ο λόγος; Ανακάλυψη επιθετικού φάουλ του "ΗλεκτροΡουίς" πάνω στον γνωστό βουτηχτή Βύντρα, ο οποίος είχε θέλξει τα πλήθη με την ερμηνεία του στον πρώτο γύρο και θέλησε να επαναλάβει το ρεσιτάλ του.

Επειδή, όμως, ένα ρεσιτάλ δεν είναι ποτέ αρκετό, ο Σταθόπουλος έδωσε το δικό του, παίρνοντας επάξια το αγαλματίδιο των Όσκαρ από τον Δαλούκα και ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ.

Τα ρεσιτάλ δεν σταμάτησαν ούτε εκεί, αφού η συνδρομητική τηλεόραση του NovaSports θέλησε κι αυτή να πάρει μέρος στην τελετή με τα αγαλματίδια και επάξια κέρδισε το Όσκαρ σκηνοθεσίας, "πνίγοντας" κατά τη διάρκεια του αγώνα το ριπλέι της φάσης από την κάμερα που θα αποδείκνυε ότι δεν υπήρχε ουδεμία παράβαση και δείχνοντας μόνο μια επανάληψη της φάσης, από κάμερα που έδειχνε "περιστέρια" αντί για το προκείμενο.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το γκολ ήταν πεντακάθαρο, αφού προφανώς κι αν υπήρχε παράβαση, το συνδρομητικό θα είχε "πήξει" στα ριπλέι.

Το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι το τέλος, αφού το φάουλ του Ρουίς και η μεγάλη ευκαιρία του Χαβίτο δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με το ρεσιτάλ του Σταθόπουλου να ολοκληρώνεται με τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων που τήρησε, καθ' υπόδειξη του τέταρτου και "γνωστού" μας από το ματς με την Ξάνθη, Βοσκάκη".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags