Facebook Pixel Συνελήφθη ο Γκλέτσος στα διόδια
Life
| 2011-01-11 16:59:00

Συνελήφθη ο Γκλέτσος στα διόδια

Συνελήφθη ο Γκλέτσος στα διόδια

Παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο στα διόδια Πελασγίας.

Την εντολή για τη σύλληψη του δημάρχου έδωσε ο εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.

Ο δήμαρχος είχε μεταβεί το πρωί στα διόδια μαζί με κατοίκους της περιοχής.

Λίγο αργότερα, μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας.

Μιλώντας το πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε: «Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες».

Ο κ. Γκλέτσος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, όταν χθες με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν.

Ωστόσο, οι μπάρες επανατοποθετήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί από νωρίς σήμερα το πρωί νέα κινητοποίηση στην περιοχή.

«Την πρωί στις 8:00 θα είμαι πάλι εκεί έχοντας κατοίκους στο πλευρό μου», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας σχολιάζοντας την είδηση της παραπομπής του στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας.

ΠΗΓΗ: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags