Facebook Pixel Μίλτος: Σύριζα άουτ η ΑΕΚ!
| 2011-01-14 21:08:00

Μίλτος: Σύριζα άουτ η ΑΕΚ!

Μίλτος: Σύριζα άουτ η ΑΕΚ!

Ο Μίλτος έγραψε στο gazzetta.gr για την ΑΕΚ και τις δηλώσεις των παραγόντων της. Τι σχέση έχουν με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μόνο αυτός το ξέρει. Κι εσείς θα το μάθετε μόλις διαβάσετε το άρθρο του...

Τον Σύριζα θυμίζει η ΑΕΚ. Έχουν μαζευτεί κάμποσοι με διαφορετικές απόψεις και θέλουν καλά και σώνει να στεγαστούν κάτω από το ίδιο κεραμίδι (κεραμίδα;), σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον να πάει παραπέρα. Κι έχουν βάλει θυρωρό τον πιο μικρό απ΄ όλους, για να τον σπρώχνουν πιο εύκολα έξω από την πόρτα...

Δεν μπορούν με τίποτα να βρουν μια κοινή συνισταμένη στην ΑΕΚ. Ίσως γιατί αυτή ακριβώς έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η (αμπελο)φιλοσοφία της ομάδας. Ο καθένας λέει και κάνει του κεφαλιού του. Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή. Χωρίς ευθύνη, γιατί πάντα "φταίνε οι άλλοι". Άλλος φταίει μέχρι το 2004, άλλος μέχρι το 2008, άλλος μέχρι την Ανάσταση, άλλος όταν τσουγκρίζουν τ΄ αβγά κι άλλος μέχρι τις παρά τέταρτο.

Για το σύνολο των λαθών, δεν χρεώνεται κανένας. Και πώς να χρεωθεί, αφού και "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται", αλλά και "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος".

Οπότε, ούτε τα λάθη τους αναγνωρίζουν, αλλά ακόμα κι αν τα αναγνωρίσουν, δεν έχουν να τα πληρώσουν.

Γι΄ αυτό και μόνο μιλάνε. Και ξαναμιλάνε. Και κάνουν δηλώσεις. Και βγάζουν ανακοινώσεις. Και στέλνουν επιστολές. Μέσω των ραδιοφώνων, τον εφημερίδων, των φερέφωνων, με τηλέφωνα, με γράμματα, με μέιλ, με μάους όβερ και με μίκυ μάους.

Μπλα, μπλα, μπλα, κάργα μέλι κι από τηγανίτες τίποτα...

Η πλάκα είναι πως μέχρι τώρα, δυο ΑΕΚτζήδες παράγοντες κατάφερναν στις μεταξύ τους συζητήσεις να εκφράσουν τρεις(!) διαφορετικές γνώμες και μετά να διαφωνούν και με τις τρεις. Πλέον έχουν τη γνώμη πως πριν καν καθίσουν να συζητήσουν, πρέπει πρώτα να εκφράσουν ο καθένας τη διαφωνία του και μετά να καθίσουν με την ησυχία τους να συζητήσουν πάνω σε αυτήν.

Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση που μπορεί να συμφωνήσουν σε κάτι...

Πως διαφωνούν!

Δεν λέω, έχει τη γοητεία του όλο αυτό. Ίσως να έχει και την πλάκα του. Προοπτική, όμως, δεν έχει. Όσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ο Σύριζας κόμα εξουσίας με αυτή τη "στρατηγική", άλλες τόσες έχει και η ΑΕΚ να γίνει πρωταγωνίστρια με τόσες φωνές (κραυγές;) που βγαίνουν καθημερινά από τα σωθικά της.

Μέχρι η ΑΕΚ να γίνει πρωταγωνίστρια και να συμφωνήσουν όλοι μεταξύ τους πως "πήραμε το πρωτάθλημα"(είναι ικανοί ακόμα κι εκεί να διαφωνήσουν), εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags