Facebook Pixel Η ακραία υπερβολή για τον Ολυμπιακό
| 2011-01-16 15:36:00

Η ακραία υπερβολή για τον Ολυμπιακό

Η ακραία υπερβολή για τον Ολυμπιακό

Εμείς το έχουμε πει και θα το ξαναλέμε. Δεν είμαστε τίποτα φλώροι και «καλά» παιδιά. Έχουμε και τις ζοχάδες μας. Και γι’ αυτό τα χώνουμε σε όλες τις ομάδες, δίχως να μας ενδιαφέρει τι χρώμα φανέλας φοράνε.

Ρε παιδιά, πάνε καλά οι εφημερίδες; Και το είχα πει και χθες. Παρουσιάζουνε τη νίκη του Ολυμπιακού, λες και κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ. Είμαστε με τα καλά μας;

Με ποιόν έπαιζε ο Ολυμπιακός; Με τον προτελευταίο της βαθμολογίας. Και ο Γεωργιάδης παίζοντας μόνος του ουσιαστικά με τον πρωτοπόρο, παραλίγο να κάνει μεγάλη ζημιά μέσα στο Καραϊσκάκη. Εμείς, λοιπόν, ψάχνουμε στα πρωτοσέλιδα να βρούμε ένα ίχνος κριτικής, απέναντι στον πρωτοπόρο που κέρδισε με τα χίλια ζόρια, αλλά όλες οι εφημερίδες πάνε να πουλήσουν φύλλα, λες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού πετάνε από την χαρά τους για την εμφάνιση της ομάδας τους. Χαίρονται, όπως είναι λογικό, επειδή είναι στην κορυφή με σημαντική διαφορά, όμως όχι ότι θα ξετρελάθηκαν χθες με την απόδοση των ερυθρόλευκων.

Και διαβάζουμε πρωτοσέλιδα που λένε «Με τρέλα, ο Πάντελιτς απογείωσε τον Ολυμπιακό», «Νίκη από μεγάλους μάγκες», «Θρύλε δεν λυγάς ποτέ», “Θρύλος Leone”, «Και τα μυαλά στα… κάγκελα από τους κόκκινους δράκους του Βαλβέρδε», «Μαγκιά Ολυμπιακού που έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή», «Έπαιξε με τη φωτιά και στο τέλος μίλησε η εμπειρία του Πάντελιτς και του Ριέρα».

Αν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 4-2 μέσα στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα, τι παραπάνω θα γράφανε οι εφτά εφημερίδες, από τους ύμνους που αραδιάζουνε για το δύσκολο 4-2 στο Καραϊσκάκη επί του ουραγού Πανσερραϊκού; Το άκρον άωτον της υπερβολής σε εποχές οικονομικής κρίσης και χασούρας φύλλων… Κι επειδή αυτό συμβαίνει με τις νίκες όλων των μεγάλων ομάδων, εμείς λέμε ότι αυτό βλάπτει τελικά τους ίδιους τους συλλόγους, που νομίζουν ότι είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags