Facebook Pixel «Μην την πατήσει ο Παναθηναϊκός όπως η ΑΕΚ...»
| 2014-05-09 20:46:00

«Μην την πατήσει ο Παναθηναϊκός όπως η ΑΕΚ...»

«Μην την πατήσει ο Παναθηναϊκός όπως η ΑΕΚ...»

Ο Τάκης Λεμονής δεν συμφωνεί με τον Ντάνιελ Πράνιτς που... βλέπει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή με 2-3 μεταγραφές και συμβουλεύει τους «πράσινους» να κοιτάξουν τα λάθη της Ένωσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ έναντι των άλλων ομάδων ανέφερε επίσης ο Τάκης Λεμονής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Πρέπει να εξετάσουμε κάθε ομάδα ξεχωριστά. Η αρχή της σεζόν ήταν διαφορετική… Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν ενώ σε αυτή του Παναθηναϊκού ίσως και να ξεπέρασε το αναμενόμενο. Η είσοδος των ομάδων στα πλέι-οφ ήρθε με διαφορετική ψυχολογία στα πλέι-οφ. Μετά τον τελικό δεν περίμενα ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να διεκδικήσει στη δεύτερη θέση. Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου ίσως έφτιαξε λίγο το κλίμα», τόνισε –αρχικά- στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και συνέχισε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό:

«Έδειξε ότι βελτιωνόταν σαν ομάδα όσο περνούσε ο καιρός. Όταν έχεις μια επιτυχία που δεν την περιμένει έχει σημασία τι θα θέσεις ως στόχο για την συνέχεια. Δηλαδή θεωρώ βιαστικό αυτό που ανέφερε ο Πράνιτς ότι με 2-3 καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Αντίστοιχα με την περίπτωση της ΑΕΚ του Νικολαϊδη. Ξεκίνησε καλά αλλά διαφοροποιήθηκε το πλάνο πενταετίας που είχε τεθεί», ανέφερε.

Τέλος σχολίασε για την παρουσία των Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου…

«Είναι σοβαρές ομάδες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να νικήσουν το παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο. Παραδέχομαι ότι ο ΠΑΟ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ψυχολογίας. έχουμε όμως άλλα τρία ματς και πολλά γίνονται. Είχαμε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags