Facebook Pixel Θετικός ο Χατζής για ΑΕΚ!
| 2014-06-01 20:45:00

Θετικός ο Χατζής για ΑΕΚ!

Θετικός ο Χατζής για ΑΕΚ!

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ, ο Νίκος Χατζής.

Ο Καλαματιανός γκαρντ έδωσε το “παρών” στο τουρνουά 3×3 MLS, που διοργανώθηκε στο Κορωπί και βράβευσε τον νικητή στον διαγωνισμό τριπόντων.

Παράλληλα, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1, μίλησε για τον επόμενο στόχο του, για την προπονητική καριέρα, που θέλει να ακολουθήσει, καθώς και για το καλοκαιρινό καμπ, το οποίο διοργανώνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ebasket.gr

- Για το σημερινό τουρνουά: “Είχα μια πρόσκληση από το σύλλογο του Κορωπίου, να τιμήσω τον “τριποντάκια” της ημέρας. Είναι ωραίες αυτές οι εκδηλώσεις που γίνονται, απλά θα περίμενα να είχε περισσότερα μικρά παιδιά“.

- Για τον επόμενο στόχο του: “Επόμενος στόχος μου είναι να παίξω άλλη μια χρονιά κι από κει και πέρα να είμαστε καλά…”

- Για το θέμα προπονητή: “Σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα σεμινάρια για το δίπλωμα της Α1. Θα συμμετέχω σε αυτό γιατί θέλω να το πάρω και μελλοντικά σκέφτομαι να ασχοληθώ με την προπονητική“.

- Για τον υποβιβασμό του Ηλυσιακού: “Ίσως θα έπρεπε να έχουμε μείνει στην κατηγορία πολύ πιο πριν. Χάσαμε μερικά ματς που έπρεπε να είχαμε πάρει. Ίσως ήταν θέμα ατυχίας ή ικανότητας, πολλά περνάνε από το μυαλό μου, κάνοντας ταμείο στο τέλος.

Φέτος δείξαμε ότι ήμασταν μάχιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή και απλά πιστεύω ότι μας έπαιξε ένα τρελό παιχνίδι η τύχη, ώστε να πέσουμε με αυτόν τον τρόπο”.

 

- Για την επιστροφή της ΑΕΚ, της οποίας υπήρξε αρχηγός στην Α1: “Είναι ομορφιά η ΑΕΚ να βρίσκεται στην Α1. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, γιατί εκεί ανήκει, με τόσο λαό που έχει πίσω της. Το θέμα είναι να σταθούν, να μπουν σωστές βάσεις και να μείνει στην Α1 και να πρωταγωνιστήσει”.

- Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ: “Είναι κάτι που μου περνάει από το μυαλό, θα το δούμε…”.

- Θα σου πούμε 5 λέξεις και θέλω να μας πεις τι σημαίνουν για σένα, η κάθε μία ξεχωριστά:
Ποσειδών Καλαμάτας: “Εκεί που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ”.
ΑΕΚ: “Ανδρώθηκα εκεί, νιώθω κομμάτι της ιστορίας της“.
Γκάλης: “Πρότυπο για πολλά παιδιά“.
Μπάσκετ: “Είναι από τα πιο ωραία αθλήματα“.
Φίλιππος (ο γιος του Νίκου Χατζή): “Όλη μου η ζωή“.

Κλείνοντας, ο Νίκος Χατζής μας μίλησε για το τουρνουά που ετοιμάζει το καλοκαίρι, σε συνεργασία με δύο Σέρβους προπονητές: “Ένα από αυτά που ετοιμάζω το καλοκαίρι είναι και ένα καμπ, το οποία έχει να κάνει με παιδιά, ηλικίας 10-15 ετών. Έχω κάνει μια συνεργασία με δύο Σέρβους προπονητές, ο ένας στο κομμάτι του μπάσκετ (Dorde Jovicic) και ο άλλος στο κομμάτι του στίβου (Danial Jahic).

Είναι εξειδικευμένοι γι’ αυτές τις ηλικίες και θα διεξαχθεί 16-21 Ιουνίου και 23-28 του ίδιου μήνα. Το καμπ έχει να κάνει μόνο με 50 παιδιά και θα δουλέψουμε σωστά, ώστε να τους δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags