Facebook Pixel ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! Παίκτης ελληνικού ριάλιτι ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΚΕ on camera (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-10-07 21:22:00

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! Παίκτης ελληνικού ριάλιτι ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΚΕ on camera (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! Παίκτης ελληνικού ριάλιτι ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΚΕ on camera (ΦΩΤΟ)

Ένα άνευ προηγουμένου «πικάντικο» σόου έδωσε σε απευθείας μετάδοση, το πρωί της Τρίτης, γνωστός παίκτης ελληνικού ριάλιτι, που αυνανίστηκε on camera σε γνωστή ιστοσελίδα!

Ο νεαρός στήθηκε μπροστά στην κάμερα του ηλεκτρονικού υπολογιστή γυμνός και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, ακόμα και με σεξουαλικά βοηθήματα.

Άφωνοι, πάντως, έμειναν όσοι παρακολουθούσαν το «σόου», όταν ο πρωταγωνιστής έδειξε το πρόσωπό τουστην κάμερα, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του! Τα όσα έκανε στο Ίντερνετ ο παίκτης του γνωστού ριάλιτι εξαπλώθηκαν αστραπιαία από στόμα σε στόμα, καθώς τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά», ενώ έγιναν γνωστά και σε αναγνώστες του star.gr που μας ενημέρωσαν για το περιστατικό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν τον νεαρό σε απευθείας μετάδοση και δεν έλειψαν τα σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια. Ωστόσο, υπήρξε και η λυπηρή πλευρά, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να σταματήσει η μετάδοση και να γίνει αναφορά στην ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας ότι ο γνωστός παίκτης ριάλιτι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, την χρήση των οποίων έχει παραδεχθεί και ο ίδιος στο παρελθόν...

Σημειώνουμε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό και αριθμεί εκατομμύρια χρήστες από διάφορες χώρες του κόσμου. Μάλιστα, εκτός από τα σχόλια, όσοι παρακολουθούν το θέαμα μπορούν να αφήσουν και... χρήματα, ως φιλοδώρημα για τον/την πρωταγωνιστή/στρια.

star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags