Facebook Pixel Ο μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός - Μάλμε είναι μόνο στα κανάλια Novasports!
Life
| 2014-12-08 17:50:00

Ο μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός - Μάλμε είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Ο μεγάλος αγώνας Ολυμπιακός - Μάλμε είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League

Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η αρχή γίνεται σήμερα, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, με τη ζωντανή μετάδοση από το Novasports 24 HD και από το Web TV του www.novasports.gr, των Συνεντεύξεων Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, και του προπονητή της σουηδικής ομάδας, Άγκε Χαρέιντε, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί στις 17:30 και η Συνέντευξη Τύπου της Μάλμε θα καλυφθεί στις 18:00.

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το Pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Σπουδαία παιχνίδια στην αυλαία των ομίλων

Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Στο «Juventus Stadium» η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, σ' ένα ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία, ενώ Μονακό και Ζενίτ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Γαλλία. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Λουντογκόρετς, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς θα κοντραριστούν, Γαλατασαράι - Άρσεναλ, Μπενφίκα - Λεβερκούζεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ - Άντερλεχτ.

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν επίσης μεγάλα παιχνίδια. Στο «Ολίμπικο» και σ' έναν τελικό για την πρόκριση στους «16», η Ρόμα των Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανωλά θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ και ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θα αναμετρηθούν με έπαθλό μία θέση στον επόμενο γύρο του Europa League. Στην Αγγλία η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο θα υποδεχθεί τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας και στη Γερμανία η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου θα κοντραριστεί με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι αναμετρήσεις Αθλέτικ Μπιλμπάο - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Πόρτο - Σαχτάρ, Μάριμπορ - Σέλτικ.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου με το Γιώργο Λιώρη και την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου
21:45 Ολυμπιακός - Μάλμε, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Γιαννίκου Δούσκα, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr
21:45 Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 Λίβερπουλ - Βασιλεία, Novasports 3 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
21:45 Μονακό - Ζενίτ, Novasports 6 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Λουντογκόρετς, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
23:45 (rec) Γαλατασαράι - Άρσεναλ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
23:45 (rec) Μπενφίκα - Λεβερκούζεν, Novasports 4 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
23:45 (rec) Μπορούσια Ντόρτμουντ - Άντερλεχτ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου
21:45 Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr
21:45 Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή
21:45 Τσέλσι - Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:45 Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 6 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
23:45 (rec) Πόρτο - Σαχτάρ, Novasports και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
23:45 (rec) Μάριμπορ - Σάλκε, Novasports 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
19/12, 19:00 (rec) Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link http://www.novasports.gr/TvGuideMatches.aspx?a_id=265527
το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

UEFA YOUTH LEAGUE

Ολυμπιακός - Μάλμε, Τρίτη 09/12 19:00, Novasports 1 και Novasports 1 HD

Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τον αγώνα των Νέων των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του UEFA Youth League, της διοργάνωσης του Champions League για τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν φέτος στους ομίλους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος και στο ρεπορτάζ ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags