Facebook Pixel Βάζει «λουκέτο» ιστορική ομάδα!
| 2014-12-09 20:02:00

Βάζει «λουκέτο» ιστορική ομάδα!

Βάζει «λουκέτο» ιστορική ομάδα!

Σε ποιον σύλλογο... απηύδησαν με τις «παράγκες», τις διαιτησίες και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σκέφτονται να σταματήσουν την ομάδα; Δεν θα πιστεύετε την απάντηση!
 

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος και εξέφρασε την αγανάκτηση του για την διαιτησία από το παιχνίδι με την Λαμία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 «Δεν είμαστε καλά και δεν κοιμόμαστε τις νύχτες. Δεν γίνονται αυτά που βλέπουμε. Αναλάβαμε τον Ολυμπιακό Βόλου για να προωθήσουμε ότι υγιέστερο υπάρχει. Δεν έχουμε σχέση με τις παράγκες και είμαστε τρελαμένοι. Έχουμε σιχαθεί αυτή την κατάσταση. Αγαπάμε την μπάλα, έχουμε παίξει, υπάρχουν 300 παιδάκια και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τους μετόχους μας και τους φιλάθλους μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαιτησία ήταν 100-0. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Μας είχαν βάλει στη περιοχή με 100 γεμίσματα. Τον κ. Γκούρμα τον φέραμε από την αφάνεια, τον κάναμε πρώτο σκόρερ, του έκανα πρόταση να έρθει μαζί μας για την νέα εποχή και το ευχάριστο του ήταν να βγάλει ένα μίσος. Σε μεγάλες ομάδες βλέπουμε τους επαγγελματίες πως δεν πανηγυρίζουν όταν σκοράρουν με τις πρώην ομάδες τους.

Το θέμα δεν είναι ο Γκούρμα αλλά το ότι δεν υπάρχει σωτηρία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι ουτε η Λαμία και ο πρόεδρος της είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Γενικά υπάρχει ένα παρασκήνιο για κάποιες ομάδες που το βλέπει όλη η Ελλάδα. Δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει ένα σύστημα που θέλει συγκεκριμένες ομάδες στην Α’ αλλιώς θα πρέπει να φύγω. Οι σφαγές δυστυχώς πιστεύω πως θα συνεχιστούν».

Για το αν έχει σχέση με την ομάδα ο Αχιλλέας Μπέος:

«Ο κ. Μπέος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα. Το λέω εντίμως πως αγαπάει το ποδόσφαιρο και έδινε άλλο χρώμα στην ομάδα όμως πλέον δεν έρχεται ούτε στο γήπεδο. Σαν Δήμος δεν μπορεί να βοηθήσει όπως γινόταν παλαιότερα από τους δήμους. Λόγω της εμπειρίας ίσως να μπορεί να βοηθήσει συμβουλευτικά αλλά δεν τον ρωτάμε κιόλας. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα με την άποψη του».

Για τις ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στον Βόρειο όμιλο:

«Είναι ο Ηρακλής, η Λαμία, εμείς, η Λάρισα που όμως έχει εσωτερικά προβλήματα και η Ζάκυνθος που όμως δεν ξέρουμε αν έχει την δυναμική αλλά είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Βέβαια, με αυτά που γίνονται έχουμε απογοητευτεί τόσο πολύ και σκεφτόμαστε να σταματήσουμε την ομάδα. Δεν έχει νόημα να βάζεις τα ωραία σου χρήματα σε μια περίοδο κρίσης και να γίνονται όλα αυτά. Ο κόσμος διαβάζει και νιώθει απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Έχουν απαξιώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο οι ίδιοι οι διοικούντες. Αν δεν μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο δεν θα υπάρξει ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε οι μόνοι μέτοχοι που είμαστε από την πόλη της ομάδας μας. Πληρώνουμε έναν σκασμό λεφτά για να παίζουμε στο γήπεδο αλλά απογοητευόμαστε. Πέρα από παράγοντες είμαστε όλοι φίλοι.

Θέλουμε το καλό του πρωταθλήματος. Αύριο στη δική μου θέση μπορεί να είναι ο Ηρακλής ή η ίδια η Λαμία. Πρέπει η ομάδα να είναι ανεξάρτητη και να βλέπει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Δεν χρειάζεται να γλύφουμε τον «χ» μεγαλοπαράγοντα της Σούπερ Λιγκ γιατί αύριο ο ίδιος θα με ρίξει. Αυτά γίνονται και φεύγουν σοβαροί άνθρωποι από το ποδόσφαιρο. Στον Βόλο από εχθές δεν κοιμόμαστε. Ειδικά η ομάδα έχει δεχθεί τόσα πράγματα και διαλύσαν μια ομάδα σε μια νύχτα. Τώρα βλέπουμε τι γίνεται, όλοι ξέρουμε τι γίνεται αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Εγώ ξέρω πως δεν θα γίνει τίποτα. Όποια ομάδα σηκώνει ανάστημα μπαίνει στο χειρουργείο και είναι μόνιμα ασθενής. Μας έχουν στοχοποιήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags