Facebook Pixel Έτσι θα ΠΑΣ για πρωτάθλημα;
| 2015-01-05 17:27:00

Έτσι θα ΠΑΣ για πρωτάθλημα;

Έτσι θα ΠΑΣ για πρωτάθλημα;

Ο κακός Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στα Γιάννινα και έχασε έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο (-7 από ΠΑΟΚ, -6 από ΟΣΦΠ). Μοιραίος Καρέλης με δύο μεγάλες ευκαιρίες (87΄ - 93΄).

Το απόλυτο τίποτα με... πινελιά Καρέλη και Ατζαγκούν

Ο αγώνας στους Ζωσιμάδες ξεκίνησε ξανά από το 40ο λεπτό και κρατήθηκαν 14' λεπτά καθυστερήσεις, χρόνος στον οποίο είδαμε μόνο μία αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων. Αυτή ανήκε στον Παναθηναϊκό, που θα μπορούσε στο 8ο λεπτό του εξτρά χρόνου να ανο0ίξει το σκορ και να μπει στο δεύτερο ημίχρονο με σημαντικό προβάδισμα.

Ο Χουχούμης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καρέλης πήρε την μπάλα, βγήκε φάτσα με τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε παράλληλα της εστίας, ενώ ούτε ο Ατζαγκούν που ακολουθούσε την φάση, δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Γενικά, οι δύο ομάδες δεν απέκτησαν ποτέ ρυθμό σε αυτό το πρώτο μέρος, με τους "πράσινους" να έχουν την υπεροχή και να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του ΠΑΣ και τους Γιαννιώτες να αμύνονται και να περιμένουν κάποια αντεπίθεση.

Ροντέο το ματς, δοκάρι ο ΠΑΣ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Στο 54' έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Κοροβέση να ανοίξουν το σκορ, ύστερα από λάθος γύρισμα του Ταυλαρίδη, ενώ στο 61' ο Τσάβες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στιλ.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα ήταν σα να μην υπήρχε στο γήπεδο και παρά την είσοδο του Μπεργκ στην θέση του Ντίνα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει τίποτα το αξιόλογο μπροστά στην εστία του Βελλίδη. Ωστόσο, το ματς έγινε ροντέο μετά το 80', καθώς και οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Στο 84', στο 87' και στο 93' ο Καρέλης έχασε μοναδικές ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό, ενώ στο 87' ο Τσουκαλάς είδε τον Στιλ και το δοκάρι να του στερούν το γκολ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ματς, που όσο κακό ήταν για ένα 70λεπτο, αλλό τόσο τρελό ήταν στην συνέχεια!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Ακόστα (89' Γιάκος), Τσάβες, Ίλιτς (80' Μανιάς)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85' Κλωναρίδης), Ντίνας (57' Μπεργκ), Ατζαγκούν (70' Δώνης), Καρέλης

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags