Facebook Pixel Θα δείξει για Κλάους και Βίτορ...
| 2015-05-21 21:48:00

Θα δείξει για Κλάους και Βίτορ...

Θα δείξει για Κλάους και Βίτορ...

Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, αλλά όσον αφορά στους Αθανασιάδη και Βίτορ η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και θεωρητικά είναι πλέον στο χέρι του Γιώργου Γεωργιάδη το πότε θα τους χρησιμοποίησει.

Όσο για τους Αθανασιάδη και Βίτορ, που χθες αποχώρησαν από το Περιστέρι με έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Η συμμετοχή τους ή όχι θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Από κει και πέρα, ο Κωνσταντινίδης έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα κι ο Γκολάσα συνέχισε θεραπεία.

Σημειώνεται πως στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κώστας Παναγιωτούδης, Δημήτρης Πόποβιτς, Κρίστι Κιόσε, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιάννης Μυστακίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags