Facebook Pixel Απίθανο! Ο Μπέος με μαγιώ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)
| 2015-05-22 20:15:00

Απίθανο! Ο Μπέος με μαγιώ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Απίθανο! Ο Μπέος με μαγιώ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Έβαλε το μαγιό του και έπεσε στα νερά του Παγασητικού ο Δήμαρχος Βόλου.

Τα πρώτα του μπάνια έκανε ο Αχιλλέας Μπέος την Παρασκευή. Ο Δήμαρχος Βόλου κολύμπησε στη Θάλλασα σε μία κίνηση συμβολική προκειμένου να καταδειχθεί η καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού.

Όλα τα λεφτά όμως ήταν η θέα της καλοσχηματισμένης κοιλιάς του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βολου και του Πανιωνίου!

Διαβάζουμε απ'το taxydromos.gr: «Με λευκό μαγιό- βερμούδα και από πάνω t-shirt με το «Νικόλα» τη μασκότ της πόλης, πέρασε από το κατώφλι της εισόδου της πλαζ Αλυκών, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Στην ακτή περίμενε σχεδόν σύσσωμη η δημοτική ομάδα με μαγιό για το πρώτο μπάνιο της νέας κολυμβητικής περιόδου.

Μπήκαν όλοι μαζί στη θάλασσα, παρά τη συννεφιά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

«Η θάλασσα ήταν πολύ δροσερή. Βγήκα γρήγορα γιατί οι αρκούδες δεν κάνουν μπάνιο. Το μήνυμα είναι ό,τι προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αν έχουμε, το καλό της πόλης είναι πάνω απ’ όλα. Σε αυτές τις στιγμές δεν χρειάζεται δυσφήμιση. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις. Ο μόνος κίνδυνος για τον Παγασητικό είναι από αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη. Να μείνουν μακριά από τον Παγασητικό», ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη δροσερή βουτιά, ο κ. Μπέος.

Ηταν μία κίνηση συμβολική προκειμένου να καταδειχθεί η καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης με λαχανί μαγιό –βερμούδα και φούξια μπλουζάκι, ο αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων, Γ. Σουίπας με ψάθινο καπέλο, ο αντιδήμαρχος δημοτικών ενοτήτων Δημ. Λιβογιάννης που έκανε… μια αναζωογονητική βουτιά λίγο πριν το δικαστήριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags