Facebook Pixel Γι΄ αυτό τα "πήρε" ο Μαρινάκης!
| 2015-06-18 23:45:00

Γι΄ αυτό τα "πήρε" ο Μαρινάκης!

Γι΄ αυτό τα "πήρε" ο Μαρινάκης!

Πότε ξέσπασε ένταση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον ανακριτή και τι διάλογος ακολούθησε; To "Noor One", ο "πόλεμος" και παρασκήνια από την απολογία.

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα βγαίνουν σιγά-σιγά από την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη.

Κατ΄ αρχήν, είναι ήδη γνωστό πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι του γίνεται πόλεμος από πολλές πλευρές και ότι δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες που του αποδίδονται.

Επίσης, στάθηκε στην υπόθεση του "Noor One" κάνοντας λόγο για επιχείρηση εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ όπως αναφέρει η "huffingtonpost.gr", αρνήθηκε τα πάντα και την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη σε φούρνο της Καλαμάτας (σ.σ. του διαιτητή Κωνσταντινέα).

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Κώστας Καίσαρης στο sport24, σε εκείνο το σημείο της απολογίας, οι τόνοι ανέβηκαν!

Ακολούθησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκριτου φημοσιογράφου, ο εξής διάλογος:

Μαρινάκης: Πρέπει να ντρέπεστε!

Ανδρεάδης: Ξέρετε πού βρίσκεστε;

Μαρινάκης: Ξέρω πολύ καλά!

Τελικά, με παρέμβαση του συνηγόρου του κ. Μαρινάκη, κ. Δημακόπουλου, που ήταν παρών στη διαδικασία, δεν υπήρξε συνέχεια στην κόντρα...

Κατά τ΄ άλλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης εξαιτίας "μιας αντιπαλότητας που έχει φθάσει στην κορύφωση της" μετά την υπόθεση του 2011 για την οποία υπάρχει απαλλακτική εισαγγελική πρόταση.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ανακριτή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ethnos.gr, ζητήθηκε από τον κ. Μαρινάκη να εξηγήσει τον λόγο που στρέφονται εναντίον του "τόσο πολλά πρόσωπα".

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απάντησε ότι γίνεται πόλεμος διότι έχει χρηματοδοτήσει τον Ολυμπιακό με πάρα πολλά χρήματα, έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά κυρίως με τις πορείες στην Ευρώπη και οι αντίπαλοί του επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχειρηματικά, αλλά για να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακό για να ωφεληθούν οι άλλες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τελείωσαν τον Μαρινάκη!

Ποιος παίρνει τη θέση του Μαρινάκη;

Δεν πάει πουθενά ο Μαρινάκης!

Τι ...χάρη ζήτησε ο Μαρινάκης από τον ανακριτή;

"Θα φάνε τα μούτρα τους"!

"Δε φεύγω από πρόεδρος"!

Παίζει ή όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Κι άλλη ποινή στον Μαρινάκη από τον ανακριτή! 


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags