Facebook Pixel Τί παίζει με Κάλα και ΑΕΚ...
| 2015-06-19 22:24:00

Τί παίζει με Κάλα και ΑΕΚ...

Τί παίζει με Κάλα και ΑΕΚ...

Μία φωτογραφία του Χουάν Κάλα στο tweeter, με τη φανέλα της ΑΕΚ, ήταν αρκετή για να φουντώσει σενάρια περί επιστροφής του στην Ένωση.

Είναι άλλωστε δεδομένο ότι ο Ισπανός έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από την ομάδα, παρ’ ότι από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Προς το καλύτερο. Κάτι που κάνει ακόμα πιο… εύκολη την επιστροφή του. Ωστόσο, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, μπορεί να έμεινε ελεύθερος από την Κάρντιφ, ωστόσο έχει ήδη συμφωνήσει με την Χετάφε. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η προφορική συμφωνία με τη «Χέτα» είναι με αρκετά μεγάλο συμβόλαιο το οποίο όμως θα ενεργοποιηθεί υπό έναν όρο.

Εφόσον η Χετάφε εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής της για το επόμενο πρωτάθλημα. Κάτι που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το επόμενο 10ημερο θα είναι αρκετά κρίσιμο για την συμμετοχή της στην Primera. Αυτό φυσικά ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, η οποία και το φετινό καλοκαίρι εξέτασε την περίπτωση του Κάλα.

Σε διερευνητική επαφή που έγινε με την πλευρά του, ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση που περιγράφουμε παραπάνω, όπως επίσης και για την επιθυμία του Ισπανού να αγωνιστεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, ο Κάλα θα ερχόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ενωσης, με συμβόλαιο αρκετά μικρότερο από αυτό που έχει εξασφαλίσει στην Ισπανία, αρκεί τα μπόνους που θα περιελάμβανε αυτό, να άγγιζαν την υπάρχουσα προσφορά της Χετάφε. Κάτι καθόλου ανέφικτο. Άλλωστε πρόθεση της ΑΕΚ, όπως συνέβη και με τον Τζιμπούρ, είναι να επιβραβεύει τον κάθε ποδοσφαιριστή με ατομικά και ομαδικά μπόνους επίτευξης στόχων.

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags