Facebook Pixel Συνέβη on air: έπεσε η… σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας! (BINTEO)
Life
| 2015-07-17 16:41:00

Συνέβη on air: έπεσε η… σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας! (BINTEO)

Συνέβη on air: έπεσε η… σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας! (BINTEO)

Συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά στις ζωντανές εκπομπές: η… σερβιέτα γνωστής τραγουδίστριας «προσγειώθηκε» στο πλατό την ώρα που εκείνη ερμήνευε το νέο της κομμάτι! Μάλιστα, η ίδια έσπευσε να απαντήσει σε όσους υποστηρίζουν ότι το έκανε επίτηδες και την κοροϊδεύουν.

Η 42χρονη Πατρίτσια Ναβιδάδ, μία από τις πιο γνωστές σταρ στο Μεξικό, την οποία γνωρίσαμε από σειρές όπως το «Μαριμάρ», τραγουδούσε σε πρωινό σόου, όταν η σερβιέτα άρχισε να γλιστράει κάτω απο το μίνι φόρεμά της και... έπεσε στα πόδια της, με την κάμερα να καταγράφει τα πάντα! Αν και η σερβιέτα ήταν στο πάτωμα και την έβλεπε ο κόσμος όλος, η τραγουδίστρια συνέχισε απτόητη!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ και προκαλεί διάφορα σχόλια στα social media, ενώ η Ναβιδάδ απάντησε μέσω Twitter σε όσους την κοροϊδεύουν ή υποστηρίζουν πως ήταν «στημένο» για να αποσπάσει δημοσιότητα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έριξα εγώ τη σερβιέτα μου. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια έγραψε: «αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να με κοροϊδεύετε ή να με ντροπιάζετε. Αντί να με κρίνετε, να με δείχνετε με το δάχτυλο, ή να μου κάνετε bullying θα έπρεπε να θυμάστε ότι απλά είμαι γυναίκα»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags