Facebook Pixel «Διώξε τον Αναστασίου τώρα!»
| 2015-11-04 00:35:00

«Διώξε τον Αναστασίου τώρα!»

«Διώξε τον Αναστασίου τώρα!»

Φοβερό παρασκήνιο για τα όσα έγιναν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα. Ποιος (στενός συνεργάτης του!) και πότε «πίεζε» τον Αλαφούζο να απολύσει τον Έλληνα κόουτς;

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ ήταν αδύνατον να συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την γιούχα και προς το πρόσωπό του από την Θύρα των Οργανωμένων, κατάλαβε πως το κλίμα δεν... σήκωνε άλλη στήριξη στον Έλληνα κόουτς.

Βέβαια, ο Αλαφούζος εδώ και καιρό δεχόταν πιέσεις για να απολύσει τον Αναστασίου και πολλοί εντός της ομάδας, είχαν μιλήσει μαζί του και προσπαθούσαν να του εξηγήσουν, πως εάν δεν πάρει την απόφαση να αλλάξει προπονητή, τότε δεν θα ...γυρίσει το κουμπί στους Πράσινους.

Η στήλη «SportDOg Penalty» μάλιστα αποκαλύπτει, ότι από το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, ο Τάκης Φύσσας είχε υποστηρίξει ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν άμεσα σε αντικατάσταση του Αναστασίου!

Συγκεκριμένα, όταν ο Αλαφούζος του είχε ζητήσει τότε την άποψή του, ο Φυσσας φέρεται να του είπε πως έπρεπε να φύγει ο Έλληνας προπονητής και να έρθει στο Τριφύλλι κάποιος άλλος, ώστε να δώσει στην ομάδα... το σοκ που χρειαζόταν. Πώς λοιπόν θα στήριζε τώρα τον Αναστασίου, μετά από γκέλες και στην Σούπερ Λιγκ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντοκουμέντο: Φωτογραφία σοκ στην Λεωφόρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags