Facebook Pixel Άναψε φωτιές ο Ίβιτς - Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει ο Σαββίδης...
| 2017-01-24 13:45:00

Άναψε φωτιές ο Ίβιτς - Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει ο Σαββίδης...

Άναψε φωτιές ο Ίβιτς - Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει ο Σαββίδης...

Οι χθεσινές ...πολεμικές δηλώσεις του κόουτς των "ασπρόμαυρων" με τον Γιώργο Χριστοβασίλη μπορεί να έχουν και εξωαγωνιστικές προεκτάσεις! Κάτι μυρίσαμε...

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κόντρα που ξέσπασε χθες ανάμεσα στον Βλάνταν Ίβιτς και τον Γιώργο Χριστοβασίλη μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άποψη ότι πήρε μεγάλες διαστάσεις και μένει να δούμε τώρα ποιες θα είναι και οι συνέπειες, καθώς οι δύο ομάδες έχουν παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια καλές σχέσεις σε επίπεδο διοικήσεων.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τις μεταγραφές των Χαρίση και Κοροβέση το καλοκαίρι του 2015, αλλά και τον δανεισμό του Ζάιρο στην ομάδα της Ηπείρου το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, όταν ο ΠΑΟΚ απέκτησε "πακέτο" τους δύο Έλληνες άσους, με ένα αρκετά σημαντικό ποσό, ο ΠΑΣ έκλεισε αρκετές από τις οικονομικές του εκκρεμότητες, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει και την αδειοδότηση.

Οι χθεσινές "πολεμικές" δηλώσεις, λοιπόν, δεν αποκλείεται να διαταράξουν τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αν και ο επίσημος ΠΑΟΚ κράτησε -ενδεχομένως και γι' αυτόν τον λόγο- αποστάσεις από το επεισόδιο.

Βέβαια, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, βγήκε -ως όφειλε- και υπερασπίστηκε τον προπονητή της ομάδας του, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε ακόμα και σήμερα -που ο Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε νέες δηλώσεις- καμία επίσημη ανακοίνωση ή θέση από τα υψηλά κλιμάκια της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Στο ενδεχόμενο, πάντως, που "τα σπάσουν" οι δύο ομάδες, θεωρείται δεδομένο ότι θα επηρεαστούν και τα όποια μεταγραφικά σχέδια υπήρχαν ανάμεσά τους. Για παράδειγμα, όπως σας έχει αποκαλύψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ ο SportDog, ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του νεαρού μπακ-χαφ Λεονάρντο Κούτρη του ΠΑΣ, ενώ θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει σενάριο επιστροφής του Κοροβέση στα Γιάννινα με τη μορφή του δανεισμού.

Αν και εφόσον, λοιπόν, η κόντρα που ξέσπασε χθες περάσει και σε διοικητικό επίπεδο, είναι επόμενο να διακοπούν απότομα και οι όποιες επαφές των δύο ΠΑΕ για τα μεταγραφικά. Με ό,τι, βεβαίως, μπορεί να συνεπάγεται αυτό και για τις "συμμαχίες" που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags