Η αλήθεια είναι πως και ιστορικά τον Παναθηναϊκό τον συνδέουν πολλά περισσότερα με τον Απόλλωνα απ' ό,τι με την Ξάνθη. Ο επαγγελματικός τρόπος που σφύριξε ο Σπάθας δεν του έδωσε περιθώρια να χτυπήσει το παιχνίδι και φόβισε τον Αναστασίου.

Τον έκανε -στη φάση που απέβαλε τον Κουτρουμπή- να καταλάβει πως προσπαθώντας να βοηθήσει τον Απόλλωνα υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά η δική του ομάδα εν όψει του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς.

Το παιχνίδι δεν προσφερόταν για να πάρουν συμμετοχή οι Γιαννιτσάνης, Αγγελόπουλος αλλά λειτούργησε η λογική της αυτοπροστασίας. Από πολύ νωρίς η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε το σοφτ δίδυμο που χρησιμοποίησε ο Αναστασίου στα άκρα. Οι ποιοτικοί για τα δεδομένα της Ξάνθης Μάνταλος, Σολάρι, Κάλβο δημιουργούσαν συνέχεια ρήγματα στις πλευρές αναδεικνύοντας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ανασταλτικά οι Σπυρόπουλος, Χουχούμης.

Ειδικά ο Χουχούμης είναι φανερό πως δεν μπορεί να κάνει καριέρα σαν μπακ σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουν να τον κρατήσουν στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει το καλοκαίρι να ψάξουν να του βρουν ρόλο που να μπορεί να υπηρετήσει.

Η ομάδα του Κεχαγιά δεδομένα δεν ανήκει στις δύο τρεις χειρότερες της κατηγορίας. Το πρωτάθλημα φέτος διεξήχθη με έναν περίεργο τρόπο και παραλίγο να πληρώσει πως ξαφνικά αποφάσισε να γίνει αντισυστημικός. Λίγο πριν από τον θάνατο, όμως, εμφανίστηκε ένας παλιός φίλος.

Ο Σπάθας έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας αναγκάζοντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού να αφήσουν το παιχνίδι. Η Ξάνθη γλίτωσε το κάζο αλλά είναι υποχρεωμένη να περιμένει μέχρι τις 10 Ιουνίου για να παίξει την παραμονή της στα παιχνίδια μπαράζ.

Ο Αναστασίου πρέπει να κάνει τον σταυρό του που έχασε μόνο τον Κουτρουμπή για το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης. Μετά από ένα σημείο έγινε φανερό πως αυτός ήταν και ο μοναδικός του στόχος...

Πηγή: Sentragoal.gr