Facebook Pixel Ο νεοπλουτισμός σκότωσε την... ελπίδα
| 2014-06-28 23:57:00

Ο νεοπλουτισμός σκότωσε την... ελπίδα

Ο νεοπλουτισμός σκότωσε την... ελπίδα

Για άλλη μια φορά βλέπουμε πώς αλλάζουν τα πράγματα και πόσο άσχημη τροπή μπορούν να πάρουν όταν μια ομάδα γίνεται μέσα σε μια νύχτα νεόπλουτη, στηριζόμενη σε ένα και μόνο άτομο, που μάλιστα δείχνει από την πρώτη στιγμή πως αν μη τι άλλο βιάζεται να κάνει πράγματα. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν πήρε τυχαία ούτε χαριστικά την ονομασία "ΜΑΓΚΕΣ". Δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα σε σεζόν με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και με αντιπάλους που θεωρητικά είχαν ίσο, μπορεί και καλύτερο υλικό.

Εμφανίστηκε λοιπόν ο Λαζόπουλος και έφερε την ελπίδα, διαβάζεται και ανάποδα αυτό, και ανεβάζοντας το μπάτζετ σε δυσθεώρατα ύψη ξεκίνησε για το ευκολότερο νταμπλ και διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα χρόνο μετά έχει κατακτηθεί μόνο το κύπελλο, το πρωτάθλημα χάθηκε με κόντρα διαιτησία, κόντρα... ομοσπονδία και αντί για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα δεν βγαίνει ούτε Ευρώπη επειδή δεν είχε 10.000 σε δόσεις για το πρόστιμο της Ευρωπαίκής ομοσπονδίας. Κατά τα άλλα ο Λαζόπουλος έχει τάξει πως θα πληρώσει όλα τα χρέη παρότι αποχώρησε... αηδιασμένος.

Διαβάστε τα υπόλοιπα σφηνάκια στο aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags