Facebook Pixel Δήλωση που αφήνει ερωτηματικά από Μίτσελ!
| 2014-12-19 21:48:00

Δήλωση που αφήνει ερωτηματικά από Μίτσελ!

Δήλωση που αφήνει ερωτηματικά από Μίτσελ!

Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού για την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω γιορτών, τον δρόμο που πρέπει να διαλέξει ο καθένας και τις εναλλακτικές.

Ο Μίτσελ μίλησε στη Nova για το ματς του Ολυμπιακού με την Καλλονή το Σάββατο, αλλά και για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην ομάδα, κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Εκεί ο Ισπανός, που συνηθίζει να λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους, μας... μπέρδεψε πολύ. Διαβάστε τι είπε:
«Μας έρχεται σε καλή στιγμή, γιατί τη χρειαζόμαστε λίγο για να επανέλθουμε. Και κυρίως γιατί ο καθένας από την πλευρά του θα έχει το χρόνο για να αποφασίσει ποιο δρόμο θέλει να πάρει. Πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε όλοι μας πολλές εναλλακτικές. Πρέπει να αποφασίζουμε ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Το Σάββατο ολοκληρώνεται τις υποχρεώσεις σας στη χρονιά με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Τι εικόνα έχετε για τον επόμενο αντίπαλό σας;

«Είναι ένα παιχνίδι υψηλού ρίσκου, υψηλού κινδύνου. Είναι το τελευταίο πριν από την γιορτές, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό δεν παίρνει θετικά αποτελέσματα. Αλλά μας γνωρίζει πολύ καλά, ας έχει διαβάσει πολύ. Έχει έναν πολύ έξυπνο προπονητή, πολύ σοφό, βετεράνο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι».
 
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα βοηθήσει εσάς και την ομάδα σας προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να διορθώσετε κάποια λάθη;

«Πιστεύω πως η διακοπή αυτή θα κάνει καλό σε όλους μας, προκειμένου να οργανωθούμε λίγο, για να πάρουμε αποφάσεις και εσωτερικά, αλλά και από έξω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Μας έρχεται σε καλή στιγμή, γιατί τη χρειαζόμαστε λίγο για να επανέλθουμε.Και κυρίως γιατί ο καθένας από την πλευρά του θα έχει το χρόνο για να αποφασίσει ποιο δρόμο θέλει να πάρει. Πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε όλοι μας πολλές εναλλακτικές. Πρέπει να αποφασίζουμε ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε».
 
Εάν είχατε τη δυνατότητα να ζητούσατε ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη, τι θα ήταν αυτό;

«Υγεία και εργασία για όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags