Facebook Pixel Βουίζει η Σαλονίκη: Ξέμεινε από λεφτά ο Ιβάν;
| 2014-12-20 13:20:00

Βουίζει η Σαλονίκη: Ξέμεινε από λεφτά ο Ιβάν;

Βουίζει η Σαλονίκη: Ξέμεινε από λεφτά ο Ιβάν;

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ στη Ρωσία έχει επηρεάσει και το αφεντικό του ΠΑΟΚ;

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στη Ρωσία τους τελευταίους μήνες δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όσον αφορά την οικονομία της χώρας. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι βιώνουν κατάστασεις αντίστοιχες με αυτές που βλέπουμε στην Ελλάδα...

Αλλά η ισχυρή της οικονομία έχει κλονιστεί, κάτι που παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου και ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ευκαιρία, λοιπόν, έψαχναν ορισμένοι στην Ελλάδα (και δη στη Θεσσαλονίκη!), για να αρχίσουν τα μισόλογα για τον Ιβάν Σαββίδη και τις επιχειρήσεις του.

Μισόλογα του τύπου ότι ο Ιβάν έχει ξεμείνει από λεφτά και διάφορα άλλα τέτοια, που θα επηρεάσουν φυσικά και τον ΠΑΟΚ! Γιατί στην ουσία, αυτός ήταν ο στόχος όλων αυτώ των καλοθελητών: Να χτυπήσουν τον Δικέφαλο!

Μόνο που όπως μαθαίνει ο Σκύλος, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τα οικονομικά του Σαββίδη και εκείνοι που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα, ΔΕΝ το κατάφεραν.

Μόλις πριν από λίγες μέρες ο Ιβάν έδωσε πάνω από 5 εκ. ευρώ για να αγοράσει ένα ξενοδοχείο στο Ροστόφ, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει ότι όχι μόνο παραμένει πανίσχυρος οικονομικά, αλλά έχει και άμεσα διαθέσιμο ρευστό!

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα οικονομικά του Σαββίδη διαβεβαιώνει ο Σκύλος και καλά θα κάνουν εκείνοι που βγαίνουν στη Θεσσαλονίκη και λένε τέτοια μισόλογα, να σταματήσουν όσο είναι ακόμα νωρίς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags