Facebook Pixel «Εύκολα δίναμε τα πεναλτάκια»!
| 2015-01-17 20:04:00

«Εύκολα δίναμε τα πεναλτάκια»!

«Εύκολα δίναμε τα πεναλτάκια»!

Ο Νίκος Αναστόπουλος "έβραζε" με την διαιτησία του Αμπάρκιολη και τόνισε ότι ο Καβαλιώτης διαιτητής αντιμετώπισε τον ΟΦΗ σαν "νεοφώτιστη ομάδα".

Παράλληλα, ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του που δεν έχουν περάσει και λίγα την τελευταία εβδομάδα τονίζοντας ότι πλέον το μυαλό όλων είναι στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

"Έχουμε πολλά προβλήματα, είναι γνωστά σε όλους. Μας προέκυψαν και δύο προβλήματα με τον Αρτόλα και τον Λαμπρόπουλο. Δεν αξίζει να σχολιάσω το παιχνίδι, ο διαιτητής έδωσε δύο εύκολα τα πέναλτι. Έτσι δίναμε τα πεναλτάκια και την αποβολή. Η διαιτησία μας αντιμετώπισε σαν να είμαστε μια ομάδα που ανεβήκαμε φέτος και ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ θα βγει από αυτήν την θέση, όσο δύσκολο και αν θα είναι. Ξεχνάμε αυτό το ματς, βλέπουμε αυτό του κυπέλλου να δούμε ποιοι θα είμαστε και πως θα είμαστε. Εμείς γνωρίζουμε ότι έχουμε 20 βαθμούς και θα τα καταφέρουμε. Εμείς γνωρίζουμε ότι έχουμε 20 βαθμούς, η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ άσχημη. Να δούμε το κάθε ματς από κάθε πλευρά. Κερδίζουμε την Κέρκυρα, μετά από λίγες ημέρες έχουμε αφαίρεση βαθμών, στο Αγρίνιο δεν ξέραμε αν θα παίξουμε. Σκεφτείτε και μπείτε στις θέσεις αυτών των παιδιών."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags