Facebook Pixel Κοιμήθηκε στον πάγκο ο Αναστασιάδης!
| 2015-02-08 22:46:00

Κοιμήθηκε στον πάγκο ο Αναστασιάδης!

Κοιμήθηκε στον πάγκο ο Αναστασιάδης!

Το χειρότερο του κοουτσάρισμα στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος το κράταγε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Του πήρε την ταυτότητα ο Περέιρα, τραγικές και οι δηλώσεις του...

Σε κάκιστη βραδιά ήταν σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδη, ο οποίος δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και ουσιαστικά τον οδήγησε στο «σβηστό» 0-0, το οποίο μάλιστα τον άφησε και στο -8 από την κορυφή και έβαλε τέλος στα όνειρά του για πρωτάθλημα.

Ο Αναστασιάδης κατέβασε τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ αμυντικά, με αποτέλεσμα οι τελικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να είναι 1-7 και τον Δικέφαλο να έχει απειλήσει μόνο με ένα σουτ του Μακ στο 15ο λεπτό! Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, πίεζε για το γκολ μέσα στην Τούμπα και οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν αμυντικά και φοβισμένα.

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο μέρος, απλά είχε ένα ξέσπασμα από το 60' μέχρι το 70', ενώ μετά ο Αναστασιάδη κάπου έχασε το ματς και... κοιμήθηκε στον πάγκο. Ο Βίτορ Περέιρα αντίθετα του πήρε ταυτότητα και παρότι ο Ολυμπιακός ήταν ικανοποιημένος με την ισοπαλία, έκανε τις αλλαγές του στο 73', φρέσκαρε την ομάδα και έπαιξε μονότερμα τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα ο Άγγελος έβλεπε τον Δικέφαλο να ζορίζεται και... θυμήθηκε να κάνει τις αλλαγές του μετά το 83'!!!

Τραγικό κοουτσάρισμα, το οποίο ακολούθησαν και τραγικές δηλώσεις, οι οποίες μάλιστα «χτύπησαν» και πάρα πολύ άσχημα. Ο Αναστασιάδης με την λήξη του ματς δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, ενώ ο Περέιρα απογοητευμένος από την ισοπαλία. Να σας θυμίσουμε απλά πως ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος στο -8 από τον ΠΑΟΚ και στο -6 από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Δικέφαλος έπεσε μετά από καιρό στην τρίτη θέση...

Ποια ήταν η ξανθιά κυρία που βρέθηκε στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι; Δείτε την ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags