Facebook Pixel «Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητάς μας»
| 2015-04-21 00:13:00

«Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητάς μας»

«Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητάς μας»

Καταλυτική χαρακτήρισε την επίδοση του Παναθηναϊκού στα τρίποντα ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο του “τριφυλλιού” για την υποδοχή.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα και την αναγνώριση. Θα μπορούσα κι εγώ να χειροκροτήσω έναν-έναν όλους στήριξαν τόσα χρόνια την ομάδα. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

Αναλύοντας την εικόνα του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε κάτω από τα στάνταρ της: «Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, όπου ελέγξαμε το ρυθμό και τον αέρα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε δύο πολύ κακές στιγμές και πήρε το μομέντουμ ο Παναθηναϊκός. Αυτό συνεχίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, ανακάμψαμε μετά από ένα τάιμ άουτ, ήμασταν κοντά στο σκορ, στα τελευταία λεπτά διεκδικήσαμε το παιχνίδι επί ίσοις όροις, αλλά η επίδοση του Παναθηναϊκού στα τρίποντα που ήρθε από πολλές δημιουργίες ήταν καταλυτική. Έτσι φτάσαμε στο 2-1. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πρέπει να δούμε το βίντεο. Ήμασταν κατώτεροι της ποιότητάς μας, προφανώς συνετέλεσε σε αυτό και η άμυνα του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags