Facebook Pixel Συνεχάρη και ο Κοντονής
| 2015-05-19 16:20:00

Συνεχάρη και ο Κοντονής

Συνεχάρη και ο Κοντονής

Ο Σταύρος Κοντονής παρακολούθησε από κοντά τον τελικό της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό, αποστέλλοντας τα συγχαρητήρια του στους ερυθρόλευκους αλλά και στον κόσμο τους

Ο Σταύρος Κοντονής παρακολούθησε από κοντά τον τελικό της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό, αποστέλλοντας τα συγχαρητήρια του στους ερυθρόλευκους αλλά και στον κόσμο τους.

«Παρακολούθησα από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο, όμως η επιτυχία του είναι μεγάλη. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία του αλλά και την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης.

Επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων. Ήταν πολύ θετικό ότι Έλληνες, Ισπανοί, Τούρκοι, Ρώσοι παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα τον τελικό και όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό, αλλά όλοι χάρηκαν αυτή τη γιορτή» ήταν η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να υποδεχθεί τους Πειραιώτες στο γραφείο του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags